Brazilië Voetbaltenues

Het magische Brazilië tenue is één van de mooiste tenues in de voetballerij. Het kanariegele Brazilië tenue is nu nóg populairder vanwege de indrukwekkende opmars van één de beste voetballers van dit moment: Neymar. Voetbalshirtskoning presenteert daarom het tenue Brazilië welke ook beschikbaar is in een spelerseditie van superster Neymar.

per pagina
per pagina

Het krachtige tenue van Brazilië

Het Brazilië thuis tenue is één van ‘s werelds meest herkenbare voetbaltenues. En dat heeft zijn redenen. Brazilië is namelijk het enige land dat alle WK-edities heeft meegedaan en heeft zichzelf al vijf keer tot wereldkampioen gekroond. Met vijf titels is de Zuid-Amerikaanse voetbalreus het meest succesvolle voetballand aller tijden. Daarnaast won het acht keer de Copa América, de Zuid-Amerikaanse variant van het EK. Door plezier en professionaliteit te combineren slagen de Brazilianen er doorgaans in om een aantrekkelijke wedstrijd op de mat te zetten. Elke voetbalfan kent de ‘Jogo Bonito’ of het ‘Sambavoetbal’ waarmee spelers als Ronaldo en Ronaldinho de voetbalharten veroverden. Voor vele jongeren is voetbal de enige manier om uit de armoede te komen. Hierdoor krijgt het voetbaltenue Brazilië een extra lading; het felgele tenue is krachtig.

Neymar verovert de wereld

Het opvallende knalgele shirt is gedragen door de grootste voetballers die de voetballerij heeft gekend. Onder meer Pelé, Romário, Ronaldo en Ronaldinho maakten hun opwachting in ‘A Seleção’. Het samba voetbal uit het Zuid-Amerikaanse voetballand veroverden de harten van menig voetballiefhebber en hebben voor een ongekende populariteit gezorgd van het Braziliaanse elftal. Ter opvolging van de eerdere voetbalgrootheden is er vandaag een nieuwe superster opgestaan: Neymar. De sterspeler van FC Barcelona is hard op weg om uit te groeien tot de beste speler van de wereld en is op jonge leeftijd al aanvoerder van het Braziliaanse nationale team. Met rugnummer 10 en de aanvoerdersband om zijn arm moet de aanvaller de Zuid-Amerikanen weer terug naar de top brengen.

Voor iedereen beschikbaar

Brazilië replica voetbaltenues kopen is voor iedereen. Jongens, meisjes, mannen en vrouwen. Voor de jongste fans hebben we speciale junior edities voor kids en bij de volwassen fans horen grote maten. Het tenue is compleet bestaande uit het gele Brazilië shirt, het blauwe voetbalbroekje en de geel-blauwe voetbalsokken. Daarnaast kan het shirt worden voorzien van shirtbedrukking, zoals jouw eigen naam of een spelersshirt van superster Neymar. Dankzij de duurzame materialen is het volledige tenue zowel prettig in gebruik als kwalitatief stevig. Door de prettige mesh structuur ademen het tenue goed door en kun je nog lang genieten van jouw tenue van de ‘Goddelijke Kanaries’.

Klantbeoordeling 8.5

15857 beoordelingen