Blog

 1. Waar worden voetbalshirts van gemaakt?

  Waar worden voetbalshirts van gemaakt?

  Adidas heeft de Climacool technologie, Nike heeft de Dri Fit technology en Puma heeft weer de Dry Cell technologie. In hun eigen laboratoria wordt voortdurend gewerkt aan het optimaliseren van shirts en wel met een duidelijk doel: de drager moet zo weinig mogelijk hinder ondervinden. Oftewel: voetballers moeten het shirt nauwelijks voelen, ook als het shirt nat wordt door de transpiratie. En dat brengt ons weer bij een vraag die veel voetbalfans bezig houdt: waar worden voetbalshirts van gemaakt?

  Lees meer...
 2. Wat betekenen sterren op voetbalshirts?

  Wat betekenen sterren op voetbalshirts?

  Misschien kun je je het nog wel herinneren: er was zoveel om te doen in 2011. Ajax zou de 30ste landstitel pakken en dat betekende dat die felbegeerde derde ster werd behaald. Je weet wel, die drie sterren die boven het clublogo prijken. PSV heeft er bijvoorbeeld 2, terwijl er boven het Feyenoord-logo één ster te zien is. Pakken we het shirt erbij van 5-voudig wereldkampioen Brazilië dan zien we 5 sterren op het voetbalshirt, terwijl het Bayern München shirt er 4 laat zien, maar wel weer 29 keer kampioen is geworden van Duitsland. En daarmee wordt het misschien wel lastig. Dus wat betekenen die sterren op voetbalshirts nou? We leggen het je graag uit.

  Lees meer...
 3. Wanneer komen nieuwe voetbalshirts uit?

  Wanneer komen nieuwe voetbalshirts uit?

  Er zijn een paar momenten per jaar die altijd worden gekoesterd door de gemiddelde voetbalfan. Denk bijvoorbeeld aan het eerste duel van het seizoen of het begin van de tweede seizoenshelft na de winterstop. Een van de momenten voor de nodige oproering zorgt is het moment dat het nieuwe voetbalshirt worden gelanceerd. Dat brengt ons meteen bij een veelgestelde vraag: wanneer komen nieuwe voetbalshirts uit?

  Lees meer...
 4. Bayern München Thuisshirt 2019-2020

  Bayern München Thuisshirt 2019-2020

  Het is een wat raar gezicht, maar het Bayern München thuisshirt 2019-2020 zal toch echt niet worden gedragen door Arjen Robben. De Groninger gaf onlangs te kennen te zullen stoppen met het voetbal en dat zal voor zowel de supporters van Bayern, Oranje als de gemiddelde voetfbalfan een teleurstelling zijn geweest. Dat neemt niet weg dat het shirt op zich weer wel het bespreken waard is. Het shirt, of beter gezegd, het volledige tenue is nogal rood. Wekt dat je nieuwsgierigheid? Lees dan snel verder. 

  Lees meer...
 5. Hoe moet je voetbalshirts wassen?

  Hoe moet je voetbalshirts wassen?

  Je hebt weer hartstikke je best gedaan en dat is te zien aan het voetbalshirt: hij’s kletsnat, zit vol met vlekken en tja.. hij ruikt ook niet al te best. Oftewel: wassen maar! En als je aan het wassen slaat, dan wil je wel dat de voetbalshirts zo voorzichtig mogelijk worden gewassen. Want je wil natuurlijk niet dat het logo of de bedrukking van het shirt los gaan laten en die vlekken moeten er uiteraard wel allemaal uit. Maar hoe doe je dat nou: die voetbalshirts wassen? 

  Lees meer...
 6. Juventus Thuisshirt 2019-2020

  Juventus Thuisshirt 2019-2020

  Hoewel het Juventus shirt altijd wel iets bijzonders heeft, is het Juventus thuisshirt 2019-2020 van een andere orde. Dit is namelijk het voetbalshirt waarin één van ‘s werelds beste voetballers ooit wekelijks in te zien zal zijn: Cristiano Ronaldo. Toch zal het shirt ook opvallen door het design zelf. Want dat het shirt is opgedeeld in twee helften waarvan de ene helft zwart is en de ander wit; dat hadden we nog niet eerder gezien. Reden genoeg om je meer te vertellen over het nieuwste thuisshirt van Juve.

  Lees meer...
 7. Ajax Uitshirt 2019-2020

  Ajax Uitshirt 2019-2020

  Vlak na de officieuze kampioenschap werd het nieuwe Ajax uitshirt 2019-2020 gepresenteerd en dat is nogal een goed gekozen moment. Wel moest voor de formaliteit nog even worden gewonnen tegen de Graafschap en dat lukte met 1-4 vrij eenvoudig. De Amsterdammers bezegelden het successeizoen met het kampioenschap en het was ook meteen de wedstrijd waarin het uitshirt van Ajax voor het eerst werd gedragen.

  Lees meer...
 8. Ajax Thuisshirt 2019-2020

  Ajax Thuisshirt 2019-2020

  Toegegeven, we zijn wat aan de late kant met onze review over het Ajax thuisshirt 2019-2020, maar dat maakt het shirt er niet minder spectaculair om. Er is nogal wat veranderd ten opzichte van het shirt van afgelopen seizoen, maar er zal in Amsterdam toch zeker worden gehoopt dat het shirt net zo legendarisch wordt. 

  Lees meer...
 9. Real Madrid Uitshirt 2019-2020

  Real Madrid Uitshirt 2019-2020

  Vorig seizoen was het shirt nog donkergrijs/zwart, maar voor dit seizoen is het Real Madrid uitshirt 2019-2020 net wat tintjes lichter. Hoewel het nieuwe uitshirt wel het één en ander weg heeft van het shirt van vorig jaar, zien we ook meteen een gelijkenis met het nieuwe thuisshirt van Real Madrid: de accenten zijn namelijk in de gouden kleur. En daarmee wil de Madrileense waarschijnlijk doen geloven dat het dit seizoen dan weer moet gebeuren: de prijzen moeten naar het Santiago Bernabéu.

  Lees meer...
 10. Barcelona Thuisshirt 2019-2020

  Barcelona Thuisshirt 2019-2020

  FC Barcelona is de laatste tijd flink in het nieuws en dat komt ook door het design van het nieuwe Barcelona thuisshirt 2019-2020. Natuurlijk, de transfer van Frenkie de Jong naar de Catalaanse club is breed uitgemeten in de wereldwijde pers, maar dat shirt: oei! Want wat dacht je ervan dat de kenmerkende verticale blaugrana banen ineens op een hele manier zijn verwerkt? Al is daar in dit geval wel een reden voor. We leggen het je hieronder uit hoe het zit met de gedachte achter het opmerkelijke design.

  Lees meer...

Producten 1-10 van 201

Pagina
Toon per pagina

Klantbeoordeling 8.7

12438 beoordelingen