Neymar Voetbalshirts

Neymar shirt nodig? Neymar, de braziliaanse baltovenaar. Altijd al in een voetbalshirt van Neymar willen spelen? Bekijk hier alle Neymar voetbalshirts op Voetbalshirtskoning. De site voor Neymar shirts voor kinderen en volwassenen. We hebben ook Neymar tenues en trainingspakken. 

Bekijk ook: Ronaldo - Messi - Robben - Barcelona shirt

per pagina
per pagina

Neymar shirt kopen? Voetbalshirtskoning heeft nu naast verschillende andere spelersshirts ook het spelersshirt van de nieuwe Braziliaanse voetbalheld Neymar. Zou jij graag net zo’n flitsende start willen maken als de nog maar 21 jarige Neymar deed bij Santos en nu doet bij Barcelona? Met het Neymar voetbalshirt heb je in ieder geval al de juiste uitstraling om te gaan knallen tijdens je wedstrijden of training! Koop nu het Neymar shirt of misschien wel het hele Neymar tenue en toon iedereen dat jouw voorkeur en steun uitgaat naar dit jonge voetbaltalent.

De carrière van Neymar

Neymar da Silva Santos Junior werd op 5 februari 1992 geboren in Mogi das Cruzes, een Braziliaanse gemeente gelegen in de staat São Paulo. Vanaf 2003 volgde hij de jeugdopleiding van de Braziliaanse club Santos, waar hij in 2009 debuteerde in de hoofdmacht. In 2011 en 2012 won hij diverse voetbalprijzen, waaronder de FIFA Puskàs Award voor het scoren van het mooiste doelpunt van het voorbije jaar en de prijs voor beste voetballer in de Braziliaanse Serie A, de Bola de Ouro. Later werd hij zelfs verkozen tot beste voetballer van heel Zuid-Amerika. Op 3 juni 2013 zette Neymar zijn handtekening onder een vijfjarig contract bij de grootste club van Spanje, FC Barcelona. Anderhalve maand later op 22 augustus scoorde hij daar zijn eerste doelpunt tijdens een zinderende wedstrijd tegen Atlético Madrid.

Neymar voetbalshirt kopen

Waan je met het Neymar shirt voor even als Neymar en wordt misschien wel net zo groot als deze prof! Dit goedkopere replica voetbalshirt is behalve goedkoop ook nog eens van een erg goede kwaliteit. De kleuren komen volledig overeen met het Barcelona tenue en ook de pasvorm sluit goed aan. Wij raden je wel aan het shirt een maatje groter te kopen dan je normaal gesproken zou doen, zodat het voetbalshirt meteen goed past. Wil je dit voetbalshirt kopen? Bestel nu voor 17.00 jouw Neymar shirt of het volledige Neymar tenue en vind hem morgen al bij je thuis!

Klantbeoordeling 8.5

15262 beoordelingen