Spanje voetbalshirt

Als we het over een klassiek voetbalshirt hebben, dan wordt er al snel gedacht aan het fraaie Spanje voetbalshirt. Het traditionele Spanje shirt staat elke editie weer garant voor een definitieve aanwinst voor de voetbalcollectie. Dankzij de goedkope replica versie van Voetbalshirtskoning wordt het ook nog eens een betaalbare editie.

Spanje tenue

per pagina
per pagina

Spanje: één van de beste generaties ooit

Zelden is er een nationaal voetbalteam zo dominant geweest als het Spaanse elftal. Geen ander voetballand lukte het om drie achtereenvolgende titels te winnen. De Spanjaarden werden tussen 2008 en 2012 twee keer wereldkampioen en één keer Europees kampioen. Maar liefst 35 wedstrijden op rij werden er zonder nederlaag afgesloten. Met het duizelingwekkende positiespel en een dubbele bezetting voor elke positie wordt het elftal dat speelt in het volledig rode Spanje voetbalshirt gezien als één van de beste voetballanden dat ooit heeft samengespeeld. Het Spanje voetbalshirt is daarom niet geheel zonder reden één van de meest gedragen voetbal fanshirts op aarde.

De Spaanse heerschappij

In de voetballerij heeft elk voetballand zijn eigen kwaliteiten. Spanje wordt vooral geprezen vanwege de grootse creativiteit en het snelle schakelen. Het Spaanse elftal is uiteraard meer dan alleen FC Barcelona en Real Madrid spelers, maar het spel van deze clubs heeft wel degelijk een grote invloed op de speelwijze. Een ervaren doelman wordt bewaakt door een waterdichte defensie die zelden op slippertjes is te betrappen. De rappe onuitputbare middenvelders vormen de motor van de creatieve voetbalmachine. En ook voorin is er volop keuze uit een rijtje topspitsen die actief zijn in de grootste Europese competities. Spanje is zowel in clubverband als in nationaal opzicht hét voetballand van de wereld.

Het felrode Spanje voetbalshirt

Bij één van de sterkste voetballanden op aarde hoort vanzelfsprekend een net zo indrukwekkend voetbalshirt. Het Spanje voetbalshirt is felrood en even uniek als de kenmerkende Spaanse speelstijl. Spelers zoals Sergio Ramos en Gerard Piqué zijn vaste dragers van het indrukwekkende shirt. Dat de bijnaam ‘La Roja’ (De Rode) luidt is dan ook niet zo verwonderlijk. De replica editie van Voetbalshirtskoning is daarbij een betaalbare versie van het Spanje voetbalshirt. De unieke rode kleur vormt de basis voor het strakke shirt. De afwerking is op zorgvuldige wijze uitgevoerd met mooie donkere verticale strepen aan de voorkant van het shirt en lichte horizontale lijnen langs de schouders en aan de achterzijde. Met het mooie Spaanse embleem op de borstkas schreeuw jij Spanje naar de volgende titel.

Klantbeoordeling 8.5

15793 beoordelingen