Spanje Voetbaltenues

Het Spanje tenue wordt gedragen door supporters die van attractief voetbal houden. ‘La Selección’ speelt volledig in het rood en heeft voor de aankomende jaren opnieuw een mooi rood voetbaltenue gelanceerd. De replica versie van Voetbalshirtskoning is beschikbaar met shirtbedrukking en bestaat uit het Spanje shirt, een voetbalbroekje en voetbalkousen.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

La Furia Roja’: het volledig rode tenue Spanje

De aanvalsdrift van de offensieve Spaanse ploeg kan ook geen betere manier geuit worden dan in een volledig rood voetbaltenue. ‘La Furia Roja’ oftewel de ‘Rode Woede’ zet de dodelijke aanval vanaf elke willekeurige plek op. Centrale verdedigers Sergio Ramos en Gerard Piqué zorgen naast een waterdichte verdediging ook voor belangrijke doelpunten. Op het middenveld kunnen Iniesta, Fàbregas en Silva de wedstrijd openbreken, terwijl de aanval met Morata, Costa en Cazorla ook levensgevaarlijk is. Met vlijmscherp combinatievoetbal en een razendsnel tempo klopt het plaatje eigenlijk helemaal. Zowel de bijnaam ‘La Furia Roja’ als het bijbehorende rode voetbaltenue passen bij het tiki-taka voetbal van Spanje. 

Een shirt van de Spaanse supersterren

Met FC Barcelona en Real Madrid als misschien wel de twee beste clubs op aarde zijn de ongekende prestaties van Spanje wellicht enigszins te verklaren. Een groot deel van de basiself bestaat dan ook uit spelers van Barça en Real aangevuld met voetballers van de grootste clubs uit Europa. De Spaanse supersterren zijn naast in de Primera División actief in de sterkste Europese competities zoals de Premier League, Bundesliga en Serie A. Geen wonder dan ook dat de Spaanse selectie gezamenlijk de grootste marktwaarde vertegenwoordigd. Aan grote namen geen gebrek. Voetbalshirtskoning heeft daarom speciale spelersshirts beschikbaar van bijvoorbeeld Andrés Iniesta. Ook als je niet kunt kiezen kun je kiezen voor shirtbedrukking met jouw eigen naam en rugnummer.

Een betaalbaar alternatief

Het replica Spanje tenue is een betaalbare oplossing voor voetbalfans die gaan voor kwaliteit en een lagere prijs. Voor zowel kids als ervaren voetbalfans zijn de Spanje voetbaltenues beschikbaar leverbaar in uiteenlopende maten. De krachtige rode kleur laat het mooie shirt opvallen, terwijl de kleine details zoals het Spaanse logo zorgen voor een secure afwerking. Met donkere verticale banen aan de voorzijde van het voetbalshirt en lichte horizontale lijnen rondom de schouders en aan de achterkant. Spanje gaat ook jacht naar meer titels. Met het volledige Spanje tenue zorg je voor de benodigde aanmoediging. Het Spanje voetbaltenue kopen doe je eenvoudig online in dé voetbalwinkel van Nederland. ¡Vamos España!

Klantbeoordeling 8.5

15793 beoordelingen