Den Haag voetbalshirts

Den Haag is een club die altijd de voorpagina haalt. Met het opvallende shirt verdient het dan ook een eigen replica versie. Voetbalshirtskoning.nl biedt de gave lijn Den Haag voetbalshirts tegen eerlijke prijzen aan. Want dé voetbal fanshop van Nederland is er vooral voor jou, de voetbalfan.

Populair: Den haag tenue

per pagina
per pagina

De fanatieke twaalfde man

Een belangrijke Nederlandse stad als Den Haag verdient een voetbalclub die meedraait in de Nederlandse top. Hoewel de sportieve prestaties niet altijd even stabiel zijn geweest is de aanhang wel altijd een trouwe factor gebleven. De beruchte Haagse aanhang zorgt als twaalfde man altijd voor net dat beetje extra. Het Haagse kwartiertje en de fanatieke aanmoediging zorgen elke thuiswedstrijd voor een echte voetbalsfeer in het Kyocera Stadion. Opgezweept door het zingende thuispubliek pakt Den Haag thuis dan ook doorgaans veel meer punten dan bij uitwedstrijden. In de typische Den Haag voetbalshirts zie je al vanaf grote afstand dat de aanhang uit Den Haag nadert.

Een ware volksclub met culthelden

Den Haag is een unieke volkse voetbalclub met echte culthelden. Door de jaren heen hebben verschillende lokale helden het typische Den Haag shirt gedragen. Zo stond Sjaak Polak bekend om zijn onvervalste eerlijkheid en opvallende uitspraken waarbij hij vooral geen blad voor de mond nam. De rasechte Hagenaas kwam dan ook uit de eigen jeugdopleiding en wordt ook na zijn loopbaan nog op handen gedragen in de politieke hoofdstad van Nederland. Ook cultheld Tom Beugelsdijk brengt zijn ongezouten mening graag onder de aandacht tijdens de welbekende interviews. De spijkerharde verdediger kon het na een korte uitstap naar Duitsland dan ook niet laten om weer terug te keren op het geliefde oude nest.

Haagser dan dit shirt wordt het niet

Er zijn weinig professionele voetbalclubs op aarde die de opvallende kleuren groen-geel dragen. De combinatie tussen beide kleuren zorgt voor een sprekend geheel welke in Nederland vrijwel uniek is. De groen-gele kleurencombinatie heeft binnen de stad Den Haag tevens een prominente betekenis. Zowel in de vlag als het stadswapen worden de kleuren duidelijk naar voren gebracht. De combinatie tussen de stad Den Haag en de lokale voetbalclub komt dan ook mooi naar voren in deze bijzondere Den Haag voetbalshirts. Het Haagse panorama is netjes uitgebeeld en ook de welbekende Haagse ooievaar heeft een plek gekregen op het comfortabele polyester voetbalshirt. Ben jij al klaar voor het Haags kwartiertje? 

Klantbeoordeling 8.5

15857 beoordelingen