Nederlands Elftal Trainingspak

Altijd en overal, we houden allemaal van Oranje. Tijdens de spectaculaire eindtoernooien vertrekken duizenden in oranje geklede supporters richting het gastland om het Nederlands Elftal naar de overwinning te brullen. Naast het Nederlands Elftal shirt doe je dat met een Nederlands Elftal trainingspak geheel in Oranje stijl. Hup Holland Hup!
per pagina
per pagina

Gezamenlijk 1988 herbeleven

Onder aanvoering van Ruud Gullit werd in 1988 een nooit eerder behaalde prestatie neergezet. Met fenomenale doelpunten schoten de super spitsen Marco van Basten en Ruud Gullit het Nederlands Elftal naar de felbegeerde EK-titel. Van Berlijn tot Amsterdam brak op deze legendarische zaterdagavond een volksfeest los waarvan de beelden nog steeds elk WK of EK voorbijkomen. Tijdens de aankomst van Oranje in Amsterdam zorgen uitzinnige voetbalsupporters in overvolle grachten voor een warm onthaal. De euforie die eind juni 1988 door heel Nederland ontstond was van ongekende aard en zelden in deze vorm gezien. Het is ook deze euforie waar heel Nederland vurig op hoopt tijdens de altijd spannende eindtoernooien. Zal het de volgende keer dan eindelijk weer raak zijn?

Het Nederlands Elftal trainingspak is voor iedereen

Om toch weer een stukje van 1988 te kunnen herbeleven is het Nederlands Elftal trainingspak gelanceerd. Het trainingspak is volledig in stijl van 1988 en daardoor een echte verzamelaars item. De eigentijdse oranje ruiten zorgen hiermee voor een magisch gevoel bij elke Oranje supporter. De kraag, mouwen en onderzijde van het bovenjasje zijn hierbij geheel in stijl voorzien van de Nederlandse driekleur. Ook beide borstvakken zijn keurig afgemaakt met de Oranje leeuw aan de linkerkant en de Holland opdruk aan de rechterkant. 'Hollandser' dan dit Nederlands Elftal trainingspak wordt het echt niet. 

Altijd klaar voor oranje

Of het nu een vriendelijke wedstrijd, een kwalificatie duel of een altijd beladen wedstrijd op een eindtoernooi betreft; met het Nederlands Elftal trainingspak draag je jouw steentje bij aan de volgende overwinning van Oranje. Via de overzichtelijke website selecteer je eenvoudig jouw maat zodat je van top tot teen gekleed bent in de herkenbare Oranje kleuren. Om het Nederlands Elftal trainingspak een extra dimensie te geven kun je daarbij ook nog eens kiezen voor bedrukking met je eigen naam of de naam en rugnummer van jouw favoriete Oranje speler. Samen met de Oranjeparade trek je gezamenlijk door de speelstad naar het stadion. Ook als je de wedstrijd met de miljoenen in Nederland kijkt dan ben je klaar om aan te vallen. Laat de leeuw niet in zijn hempie staan!

Klantbeoordeling 8.5

15793 beoordelingen