Ronaldo voetbalshirt

Op zoek naar een Ronaldo shirt? Bij Voetbalshirtskoning hebben we diverse voetbalshirts van Ronaldo in de speciale Ronaldo hoek. De potgugeze krachtpatser is al jarenlang één van de beste voetballlers ter wereld. Scoor daarom snel een Ronaldo voetbalshirt. We hebben ook Ronaldo trainingspakken en voetbaltenues.

per pagina
per pagina

Ronaldo shirt kopen? De koning van de voetbalshirts kan jou hierbij helpen! Naast de nationale competitie en Europese competitie shirts, koop je hier ook verschillende speler shirts. En natuurlijk kan het Cristiano Ronaldo shirt dan niet ontbreken. Identificeer jij je met Ronaldo en wil jij net zo goed worden als deze profvoetballer? Koop dan nu het hele Ronaldo tenue of juist alleen het Ronaldo shirt en loop morgen al iedereen voorbij op de velden. Het Ronaldo voetbalshirt geeft je de juiste uitstraling om elke wedstrijd te kunnen winnen.

Ronaldo’s carrière

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, kort gezegd Cristiano Ronaldo, werd geboren in Funchal, Portugal, op 5 februari 1985. Hij speelde voor de plaatselijk club CD Nacional, maar werd al snel opgemerkt door Sporting Lissabon waar hij in 2002 op 17 jarige leeftijd onder contract kwam. Een jaar later wilde de Engelse topclub Manchester United hem al hebben als vervanging voor David Backham, omdat ze liever mét dan tégen hem voetbalden. Momenteel speelt de Portugese topvoetballer als flankspeler voor de Spaanse topclub Real Madrid, die hem in 2009 aankocht voor maar liefst 94 miljoen euro van Manchester United.

Ronaldo voetbalshirt kopen

Koop nu het Cristiano Ronaldo voetbalshirt en voel je als Ronaldo tijdens een van zijn prachtige aanvallen of laat zien dat je hem steunt in zijn spel en carrière. Het replica voetbalshirt is goedkoop, heeft een fijne kwaliteit en sluit goed aan om je lichaam. Koop wel even een maatje groter dan je gewend bent, om niet teleurgesteld te worden. Wanneer je vandaag voor 17.00 besteld, vind je je eigen Ronaldo shirt morgen al op de mat! Wil je dit voetbalshirt kopen? Bestel dan hieronder meteen je eigen Ronaldo shirt, of juist het volledige Ronaldo voetbaltenue.

Klantbeoordeling 8.5

15660 beoordelingen