Messi voetbalshirt

Ook z'n fan van Lionel Messi? Bekijk hier alle Messi voetbalshirts in de speciale Messi hoek. Van Messi shirts kids t/m voetbalshirts voor volwassenen. Ook hebben we Messi voetbaltenues en Messi trainingspakken. Een Messi voetbalshirt of andere kleding kopen doe je hier.

per pagina
per pagina

Voetbalshirtskoning.nl heeft naast clubshirts ook verschillende speler shirts, waaronder natuurlijk ook het Messi shirt. Wil jij net zo’n flitsende carrière najagen als Lionel Messi bij Barcelona doet of wil je je alleen even net zo goed wanen als deze jonge voetbalheld? Koop dan nu het Messi voetbalshirt of zelfs het hele Messi tenue. Loop je vrienden er overal en altijd uit en scoor alle vrije trappen in één keer hoog in de hoek. Met het Messi shirt aan, win je elke wedstrijd!

De carrière van Messi

Lionel Andrés Messi Cuccittini, of te wel, Messi, werd in 1987 geboren in Rosario in Argentinië, de grootste stad van de provincie Santa Fe. Voetballen doet hij sinds zijn vijfde en op zijn zestiende debuteert hij al in het eerste elftal van FC Barcelona bij een oefenwedstrijd tegen FC Porto, als jongste speler van de Catalaanse club ooit! Een jaar later in 2004 speelt de jonge aanvaller onder Frank Rijkaard zijn eerste officiële debuut bij Barça in een uitwedstrijd tegen RCD Espanyol. In de jaren die volgen wordt Messi alleen maar beter en schrijft dan ook verschillende (goals, hattricks) records op zijn naam. Afgelopen februari verlengde de wereldspeler zijn contract bij Barcelona met nog eens vijf jaar tot het seizoen 2017/2018.

Messi voetbalshirt kopen

Eer nu de fantastische carrière van Messi door zijn shirt te dragen op je trainingen of tijdens een wedstrijd. Niet alleen is dit replica voetbalshirt goedkoop, het is ook nog eens van een erg goede kwaliteit. De kleuren komen volledig overeen en als je het shirt een maat groter koopt dan je eigen maat eigenlijk is, zal het shirt ook precies goed aansluiten. Wil je dit voetbalshirt kopen? Bekijk dan hieronder of je alleen geïnteresseerd bent in een Messi shirt, of juist in een volledig Messi tenue.

Klantbeoordeling 8.5

15660 beoordelingen