Stappenplan ruilen en retourneren

Je wilt een bestelling ruilen of retourneren? Je hebt 14 dagen na ontvangst van de bestelling de tijd om je bestelling te herroepen. Daarna heb je 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. Indien mogelijk in originele verpakking en in een zo'n oorspronkelijk mogelijke en onbeschadigde staat. Staat je product niet bij de lijst van uitzonderingen? Gebruik dan de uitleg hieronder bij het terugsturen van je bestelling.

Let op: gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van retour. 

Let op: stuur altijd je pakbon mee bij het retourneren. Indien niet meer aanwezig graag het ordernummer op de envelop of doos zetten.

Let op: kies altijd voor afleveren bij een DHL punt, en NIET voor ophalen, dit wordt niet ondersteund.

Tip: Zoek een DHL servicepunt in Nederland of Belgie

Ruilen

Toch een ander product?

1) Stuur de verkeerde producten retour. Vraag hier een retourlabel aan. Lever je bestelling in bij een DHL servicepunt bij jou in de buurt. Het bedrag wordt binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retouren teruggeboekt op het bij ons bekende rekeningnummer. 

Let op: Gebruik altijd de volgende gegevens bij het aanmaken van het retourlabel:

Gewicht in kg = 1
Is het pakje kleiner dan 80 * 50 cm / 150 liter = JA 2) Bestel je nieuwe producten via onze webshop. Voor 22.00 besteld, morgen de nieuwe producten al in huis.

Retourneren

Niet tevreden? Dat kan.

1) Stuur je bestelling retour. Vraag hier een retourlabel aan. Lever je bestelling in bij een DHL servicepunt bij jou in de buurt.

Let op: Gebruik altijd de volgende gegevens bij het aanmaken van het retourlabel:

Gewicht in kg = 1
Is het pakje kleiner dan 80 * 50 cm / 150 liter = JA 2) Het bedrag wordt binnen 5 werkdagen na de herroeping van je bestelling teruggeboekt op het bij ons bekende rekeningnummer. 

Postadres Kingdo

Kingdo B.V.
De beverspijken 7D
5221EE Den bosch 

Overig

Je kunt ook het modelformulier voor herroeping meesturen, maar dit is niet verplicht.

Klantbeoordeling 8.6

8737 beoordelingen