Keeperstenues

Zorg jij ervoor dat er geen bal tussen de palen belandt? Is een strafschop een gemakkelijke prooi voor je? De nummer één van het elftal verdient uiteraard een volwaardig en mooi keeperstenue. Met een stoer keeperstenue heb je de juiste uitstraling en zorg je ervoor dat jij het verschil maakt
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Keepers die een overwinning afdwingen

Ben jij die onverzettelijke doelman die jouw ploeg naar de overwinning sleept? De rol van keepers in de voetbalwereld is gaandeweg veranderd. Tegenwoordig wordt de traditionele rol van lijnkeeper steeds vaker vervangen door het gewenste profiel van een totaalkeeper. Een keeper die de ballen tegenhoudt, maar ook naar voren denkt. Een keeper die mee kan voetballen en naast een goed paar handen, ook een aardige trap in huis heeft. In eigen huis was Edwin van der Sar een keeper die aan dit profiel voldeed. Als we over de landsgrenzen kijken dan valt veelal de naam van Manuel Neuer. Voetbalshirtskoning houdt van complete keepers en zorgt daarom voor een breed aanbod van keeperstenues en andere keeperskleding.

Een compleet keeperstenue voor de complete keeper

Denk je bij een keeper ook gelijk aan het complete keeperstenue, in plaats van alleen het keepersshirt? Waarschijnlijk kom dit bij je op vanwege het feit dat het keeperstenue afwijkt van de shirts van de andere tien spelers op het veld. Keepers maken het verschil en daarom kun je in de webshop kiezen uit vele keeperstenues van verschillende voetbalclubs en landenteams.

Je hebt hierbij de keuze uit een keeperstenue met de traditionele lange mouwen, maar ook met korte mouwen. Het aanbod keeperstenues is leverbaar in verschillende maten, voor zowel kinderen, volwassenen, jongens als meisjes. Houd de online winkel in de gaten voor de vele acties waardoor je flink kan besparen op jouw volgende keeperstenue.

Kleed je zoals jouw favoriete doelman

Je bent als keeper de onbetwiste nummer één in jouw elftal. Keepers voetballen steeds meer vooruit en krijgen ook steeds meer waardering. Manuel Neuer en Thibaut Courtois zijn internationaal geprezen keepers, die helaas voor Oranje, aan de verkeerde kant van de grens zijn geboren. Ga je bij de keuze voor een keeperstenue voor een outfit van jouw favoriete keeper? Voetbalshirtskoning heeft daarom speciale keepersshirts van 's werelds beste keepers. Ook als je jouw eigen naam wilt laten bedrukken kun je dat aangeven in de webshop. Het moderne keeperstenue is dan ook erg mooi om te zien en voor iedere voetbalfan een leuke aanwinst op de collectie.

 

Klantbeoordeling 8.5

15793 beoordelingen