Real Madrid Uitshirt 2018-2019

Real Madrid Uitshirt 2018-2019

Als Real in de publiciteit komt, kijkt heel de wereld mee blijkt eens te meer uit de presentatie van het Real Madrid uitshirt 2018-2019. Want alle ogen van de Real Madrid-gezinde voetbalfans waren weer eens gericht op Sergio Ramos en Gareth Bale. Samen mochten zij pronken in het nieuwe voetbalshirt van Real. Dit is het uitshirt van Real Madrid waarin in 2018-2019 de Champions League-titel geprolongeerd moet worden en Barcelona van de troon moet worden gestoten. Ook zal het shirt worden gedragen in de Europese Supercup-finale en het WK voor clubteams. Genoeg kansen op prijzen dus voor de Madrilenen. Wel heerst er op dit moment nog onzekerheid in het Madrileense kamp. Hoewel Julen Lopetegui is aangesteld als vervanger van Zinédine Zidane is het nog onduidelijk of sterspelers als Cristiano Ronaldo en Gareth Bale volgend seizoen nog in het Santiago Bernabéu spelen. Voor het shirt valt te zeggen dat er qua kleuren niet zo heel veel veranderd is ten opzichte van een aantal recente shirts. We bespreken het volledige tenue met je.

Real Madrid uitshirt 2018-2019

Het Real Madrid uitshirt 2018-2019 komt wel heel erg bekend voor. Want wie het nieuwe uitshirt van de Madrileense club erbij pakt, ziet meteen het derde Real Madrid shirt van twee jaar geleden erin terug. Het shirt is overwegend zwart-grijs van kleur dat door Adidas zelf wordt aangeduid als ONXY. Het voetbalshirt is wat ons betreft wat donker en dof en is dan ook een stuk minder kleurrijke dan voorgaande uitshirts. De accenten zijn weer lichtgrijs van kleur. Dit zien we onder meer terug in de v-hals. De drie Adidas-strepen die over de mouwen heenlopen hebben dezelfde kleur. Wat verder opvalt is hoe het nieuwste uitshirt van Real Madrid is uitgerust met een all-over print van gradient puntjes die over de voorkant van het shirt loopt. De bies aan de onderkant van de mouwen is weer voorzien van taping in zowel het lichtgrijs als het donkergrijs. De logo’s van zowel de club als het sportmerk Adidas vinden aan respectievelijk de linker,- en rechterkant. Voor de volwaardige editie van het donkere uitshirt is ook de FIFA World Champions Badge beschikbaar. Die is net boven het Adidas-logo te vinden. Tenslotte vinden we nog de naam van shirtsponsor Emirates. Die staat in de kleur wit over het midden van het voetbalshirt. De naam van Emirates is al sinds 2013 op het Madrileense shirt te vinden en het huidige contract loopt nog door tot 2023. De samenwerking met Adidas is nog een stukje indrukwekkender: al sinds 1998 verzorgt het Duitse sportmerk de Real Madrid shirts en dat zal het in ieder geval nog doen tot 2031.

Real Madrid uitshirt 2018-2019 nieuw

Real Madrid uittenue 2018-2019

Het voetbalbroekje en de voetbalsokken van Real Madrid volgen hetzelfde patroon als het shirt. Zo is er een voetbalbroek in de kleur donker-grijs met aan de zijkanten Adidas strepen in de kleur wit. De logo’s van zowel de voetbalclub als de kledingsponsor zijn eveneens op het broekje te vinden. De voetbalsokken kennen dezelfde kleurencombinatie. Dat betekent dus dat de kousen donkergrijs van kleur zijn, maar natuurlijk ook zijn voorzien van de Adidas  strepen. Op de uitsokken van Real zijn de drie Adidas-strepen te vinden in dezelfde grijze kleur. De Real Madrid tenues van de laatste seizoenen zijn standaard voorzien van de Adidas Climalite technologie en de nieuwste collectie is daar geen uitzondering op. Deze techniek leidt tot meer verkoeling, ventilatie en vochtafvoer en zou eraan moeten bijdragen dat de speler zo weinig mogelijk belasting voelt. Adidas behoort tot één van de pioniers in laboratief onderzoek voor sportkleding en het is de drager die daarvan profiteert op het veld.

Real Madrid uit voetbalshirt 2018-2019

Real Madrid shirt kopen?

De miljoenenclub uit Madrid kan traditioneel gezien rekenen op veel support in Nederland. Mede dankzij de recente Champions League-successen zijn de voetbalshirts van Real ongekend populair. En dan hebben we het nog niet eens over de sterspelers gehad die zich  in Madrileense gelederen bevinden. Bij Voetbalshirtskoning kunnen we ook niet meer om Los Blancos heen en daarom hebben we voor een gevarieerd aanbod van Real Madrid voetbalshirts gezorgd. In onze uitgebreide voetbal webwinkel proberen we het je zo eenvoudig mogelijk te maken door een eenvoudige webshop te bieden en volop extra opties. Wat dacht je van shirts voor zowel kids als volwassenen en shirtbedrukking? Geloof jij in de 14e Champions League-winst? Ga dan voor het Real Madrid uitshirt 2018-2019.

Klantbeoordeling 8.6

13228 beoordelingen