Real Madrid Thuisshirt 2019-2020

Real Madrid Thuisshirt 2019-2020

Tijdens de zomerperiode is er altijd veel te doen rondom Real Madrid en tijdens de presentatie van het Real Madrid thuisshirt 2019-2020 bleek dat niet anders. Want terwijl Lucas Vázquez, Sergio Ramos, Luka Modric, Karim Benzema en Gareth Bale poseerden in het nieuwe Real Madrid thuisshirt werden er wel meteen de nodige vraagtekens gezet. Zo’n beetje elk seizoen zijn er immers geruchten dat vooral Benzema en Bale gaan vertrekken en elk seizoen staan ze er gewoon weer. Naast de gebruikelijke gezichten spelen Eden Hazard, Luka Jović, en Éder Militão in elk geval ook in het nieuwe voetbalshirt van de Madrilenen. En dat belooft nogal wat.

Real Madrid thuisshirt 2019-2020

Datzelfde kan gezegd worden over het shirt zelf, want we zien verschillende gouden details. De laatste keer dat de kleurencombinatie tussen wit en gouden details werd gebruikt, dateert alweer van het seizoen 2011-2012. Ook toen zouden ze kampioen worden van Spanje. Daarnaast wonnen ze ook de Supercopa. Wat afwijkt van dat shirt uit 2011-2012 is dat het nieuwe thuisshirt van Real Madrid een ronde hals heeft. De gouden kleur is ook terug te vinden op de schouders van het shirt in de vorm van de welbekende drie Adidas strepen. Over het midden van het shirt zien we de naam van de Arabische hoofdsponsor: Fly Emirates. Ook hiervoor geldt dat de sponsornaam in het kenmerkende goud is afgebeeld. Het Adidas logo is eveneens goud en dat geldt ook voor de eventuele Fifa WK-badge. Momenteel is Real Madrid namelijk wereldkampioen voor clubteams. Dat is het in elk geval nog tot december 2019. Het bekende clublogo is wel in de gebruikelijke kleuren afgebeeld.Real Madrid thuistenue 2019-2020

Real Madrid thuistenue 2019-2020

Het thuistenue 2019-2020 van Real Madrid wordt aangevuld met een volledig voetbalbroekje dat aan de zijkanten wel weer gouden adidas strepen heeft lopen. Het clublogo is in dit geval wel weer goud van kleur. De voetbalsokken kennen dezelfde kleurencombinatie en daarvoor geldt dat de initialen van de club ook een plekje hebben gekregen: RMCF. Zoals elk seizoen is het tenue ook komend seizoen weer uitgerust met de Adidas Climalite technologie. Deze staat voor meer verkoeling, een betere ventilatie, en meer vochtafvoer tijdens het dragen. 

Real Madrid thuisshirt 2019-2020

Real Madrid voetbalshirt kopen?

Ook moeten we erbij zeggen dat dit nieuwe voetbalshirt ontworpen is om de historische clubsuccessen te vieren. En dat zijn er nogal wat in het geval van Real. Wat dacht je bijvoorbeeld van maar liefst 13 keer de Champions League, 7 keer de wereldbeker voor clubteams, 33 Spaanse landstitels en 19 keer de Copa del Rey? Dit seizoen moet het dan weer gebeuren voor de Madrilenen. Het is in dit voetbalshirt dat de mannen van Zinédine Zidane de thuiswedstrijden zal spelen in La Liga, de Spaanse Cup en natuurlijk de Champions League. Denk jij dat Real aankomend seizoen weer een belangrijke prijs weet te pakken? Dan moedig je ze aan in het Real Madrid thuisshirt 2019-2020.

Klantbeoordeling 8.6

13253 beoordelingen