Real Madrid Thuisshirt 2016-2017

Real Madrid Thuisshirt 2016-2017

Hij is even wit als altijd: het Real Madrid thuisshirt 2016-2017. Ondanks de herkenbare witte kleur is het wel een shirt dat anders is dan alle voorgaande edities. Vooral de kraag en de Adidas strepen aan de zijkanten van het shirt springen daarbij meteen in het oog. Het nieuwe Real Madrid shirt voor 2016-2017 liet lang op zich wachten en de aangekondigde presentatie werd daarom met luid gejuich ontvangen. Wel zijn de reacties op het nieuwe thuisshirt van Real vooralsnog vrij wisselend. Het is in ieder geval het nieuwe shirt waarin de club zal spelen tijdens de wedstrijden in La Liga, Copa del Rey en Champions League gedurende het seizoen 2016-2017. Vooral in La Liga zal de club zichzelf willen overtreffen. De Madrilenen eindigden het vorige seizoen namelijk als tweede, achter de eeuwige rivaal FC Barcelona. In Europa werd wel het hoogst haalbare eremetaal gehaald. De club van Zinédine Zidane won de elfde Champions League-titel in de rijke clubgeschiedenis. Het nieuwste shirt van de club is overigens een ode aan de eerste voetbalshirts die de club droeg rond de seizoenen van de oprichting in 1902. Het ontwerp van het nieuwe voetbalshirt van ‘De Koninklijke’ bespreken we graag met je. Daarbij komt het gehele tenue aan bod. Van het shirt tot aan de voetbalkousen.

Real Madrid thuisshirt 2016-2017

Het Real Madrid thuisshirt 2016-2017 kan maar één kleur hebben: wit. Het maagdelijke wit is dan ook wederom de belangrijkste kleur in het tenue van de Madrileense club. Behalve de witte kleur, heeft ook de paarse kleur een belangrijke rol in de clubgeschiedenis. De eerste voetbalshirts van de club hadden namelijk ook paarse accenten. Het is gelijk de reden waarom het nieuwste Real Madrid thuisshirt 2016-2017 paarse accenten heeft en waarom ook het Real uitshirt 2016-2017 geheel paars is. In het nieuwe thuisshirt van Real zijn de drie strepen van Adidas dan ook paars. De witte kleur wordt op zijn beurt ‘Adidas Crystal White’ genoemd, terwijl de paarse accenten luisteren naar de naam ‘Ray Purple’. De laatste keer dat Real een thuisshirt droeg met paarse accenten was in 2008-2009. De sterrenformatie werd destijds ingevuld door spelers als Arjen Robben en Raúl. Ook het logo van de Duitse kledingsponsor is paars. De kledingsponsor is sinds 1998 verbonden aan Real Madrid. Daarvoor was het Spaanse sportmerk Kelme vier seizoenen lang de kledingsponsor. Het clublogo is wel in de originele kleuren opgenomen. Deze is aan de linkerkant op borsthoogte te vinden. Op het midden van het shirt staat de naam van de hoofdsponsor Emirates afgedrukt en wel met de gebruikelijke slogan ‘Fly Emirates’. De vliegmaatschappij is sinds 2013 de belangrijkste sponsor van de club en blijft dat in ieder geval nog tot 2018. Verder bevat het nieuwe shirt een polo kraag met paarse accenten. Vooral over deze kraag is niet iedereen even tevreden. Het zou oubollig zijn en indruisen tegen het aanvallende spel van de club. Andere onderdelen waarin de paarse kleur terugkomt zijn de bies aan de onderkant van de mouwen. Wat wel positief is ontvangen zijn de Adidas strepen die nu over de zijkanten van het shirt lopen in plaats van over de schouders en mouwen. Het geeft het shirt meer kracht en een stukje meer flair. De rechter mouw is verder voorzien van de officiële LFP La Liga badge. Dit is overigens het geval bij alle clubs die uitkomen in de Spaanse Primera División. Op de achterkant van de kraag staat de naam van de Spaanse club.

Real Madrid shirt 2016-2017

Real Madrid thuistenue 2016-2017

Het nieuwe voetbaltenue van Real Madrid wordt aangevuld met witte sokken en een wit voetbalbroekje. Het geeft het tenue een uniform uiterlijk, zoals eigenlijk elk seizoen het geval is bij de thuistenues van Real Madrid. Als we het voetbalbroekje erbij pakken dan zien we aan de zijkanten eveneens paarse strepen van Adidas bevat. De logo’s van zowel Adidas als de club staan beide op de shorts. Het clublogo staat aan de voorkant aan de rechterkant en wel in de originele kleuren. Het Adidas logo staat juist weer op de achterzijde van het broekje. Uiteraard in het paars en wel aan de linkerkant. Aan de linkerkant van de voorkant van het broekje komt het rugnummer te staan. De voetbalkousen van het nieuwe Real Madrid thuistenue zijn wit en hebben aan de bovenkant een paarse horizontale baan en daarboven weer drie paarse strepen van Adidas. Ook op de sokken staan de logo's van Adidas en de initialen van de legendarische voetbalclub. Zoals alle moderne tenues zijn ook de nieuwe tenues van Real Madrid uitgerust met de ‘Adidas Climacool’ technology. Deze geavanceerde technologie zorgt voor meer verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Hiermee moeten de lasten van de spelers worden verlicht, terwijl de prestaties daardoor juist omhoog zouden moeten gaan. Het is in deze uitvoering van het shirt dat de spelers zelf ook het veld betreden. En dat zijn uiteraard niet de minsten. Onder meer Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Karim Benzema, Marcelo en Sergio Ramos zijn in dit nieuwe shirt te bewonderen.

Real Madrid nieuw thuisshirt 2016-2017

Real Madrid thuis voetbalshirt kopen?

Real Madrid thuisshirt 2016-2017 nieuw

Er zijn weinig shirts populairder dan het Real Madrid shirt. Het thuisshirt 2016-2017 van Real is daar geen uitzondering op zijn. Onder leiding van Zinédine Zidane moet het volgend seizoen dan wel gebeuren: kampioen worden van Spanje. De laatste keer dat de Madrilenen daarin slaagden dateert alweer van 2011-2012. Sindsdien zijn de eeuwige rivalen FC Barcelona en stadsgenoot Atlético Madrid de club steeds te slim af geweest. Voor de supporters van Real die dit seizoen volop in de landstitel geloven zijn daarom vele Real Madrid voetbalshirts in de collectie van Voetbalshirtskoning opgenomen. Van fanshirts voor kids en volwassenen tot originele shirts. Daarbij kun je er ook altijd voor kiezen om jouw favoriete speler op het shirt te laten bedrukken. Dat betekent zowel de spelersnaam als het rugnummer. Ook kun je jouw eigen naam en favoriete rugnummer laten opdrukken. Verder hebben we onze Real Madrid collectie aangevuld met vele andere fanproducten, zoals losse broekjes, sokken en trainingspakken. Denk jij dat Zinédine Zidane het succes uit zijn eerste seizoen als hoofdtrainer gaat overtreffen? Op 9 augustus wacht de eerste serieuze test voor de sterrenformatie. Dan wacht het duel tegen Sevilla om de Europese Supercup.

Klantbeoordeling 8.5

15099 beoordelingen