PSV Thuisshirt 2016-2017

PSV Thuisshirt 2016-2017

De nieuwe sponsor die over de voorkant het PSV thuisshirt 2016-2017 pronkt. Het blijft toch gek om te zien. Vanaf komend seizoen wordt voor het eerst sinds 1982 niet meer met de opdruk van Philips op het shirt gespeeld. Desalniettemin is het shirt wel PSV-waardig. We zien meteen een aantal verschillen ten opzichte van vorige edities, waarbij de kraag gelijk opvalt. In dit nieuwe voetbalshirt spelen de Eindhovense club de thuiswedstrijden in de verschillende competities. Zo zullen de Eredivisie, KNVB Beker en Champions League wedstrijden in het nieuwe thuisshirt worden gespeeld. Het nieuwe 2016-2017 shirt van PSV wordt gekenmerkt door de ode aan het stadion van de club. We bespreken het ontwerp van het shirt graag met je. Bovendien blijft het daarbij niet alleen beperkt tot alleen het shirt. Het volledige PSV tenue komt aan bod, met uiteraard ook aandacht voor het voetbalbroekje en de nieuwe sokken.

PSV thuis shirt 2016-2017

De standaard opmaak zal geen verrassing zijn voor de Nederlandse voetbalfan. Zoals elk seizoen heeft het nieuwe PSV thuisshirt 2016-2017 rode en witte verticale banen over het shirt lopen. Het nieuwste shirt bevat vier witte banen en een drietal rode banen. De mouwen zijn volledig rood en hebben aan de onderkant een bies. Deze is in het rood en wit: de kleuren van de club en de Brabantse vlag. Daarnaast lopen er vanuit de ronde hals zwarte lijnen naar de schouder. Hiermee wijkt de hals af van voorgaande seizoen, toen er nog een donker kraagje omheen zat. De binnenzijde van de kraag kent een speciale verwijzing. Hierin zijn de coördinaten van het Philips Stadion verwerkt: 51.418°, 54675° E. Het stadion is in 1910 opgebouwd door de medewerkers van Philips en vormt al sinds de eerste dag de thuisbasis voor de Eindhovense club. Opvallend is dat PSV niet de enige club is die een eerbetoon aan het stadion in het shirt heeft staan. Ook bij andere Umbro voetbalshirts van bijvoorbeeld Everton en West Ham United, zijn coördinaten terug te lezen. Op borsthoogte zien we aan de rechterzijde het logo van de Engelse sportfabrikant Umbro. Het nieuwe PSV shirt 2016-2017 is overigens pas het tweede shirt dat in samenwerking met Umbro is gelanceerd. De merknaam van Umbro is ook op de mouwen te zien. Aan de linkerkant van het shirt staat het PSV logo en de twee sterren. Deze gouden sterren zijn een verwijzing naar de 23 landstitels die tot nu tot zijn behaald, waarbij één ster voor 10 kampioenschappen staat. De laatste van deze 23 sterren kwam overigens vrij onverwacht, ook voor de PSV-fan. Omdat Ajax op 8 mei bij de Graafschap verzuimde om te winnen en PSV dat bij PEC wel wist te doen, ging de landstitel naar het Philips Stadion. Over het midden van het shirt staat dan hetgeen wat een hegemonie van 34 jaar doorbreekt: een andere sponsornaam. Vanaf volgend seizoen is Energiedirect.nl de hoofdsponsor. Het blijft toch meteen de aandacht trekken. Tot slot nog de achterkant van het shirt: die is met de volledig rode kleur weinig opvallend. Snel door naar het broekje en de kousen.

Energiedirect.nl als nieuwe sponsor

PSV thuis tenue 2016-2017

Het nieuwste tenue van PSV tenue is uiteraard pas af als deze in drievoud is. Met het zwarte voetbalbroekje en de rood-witte voetbalsokken is het tenue dan ook pas echt helemaal af. Op het donkere voetbalbroekje staan uiteraard ook de logo’s van de Eindhovense club en Umbro. De kousen staan op hun beurt weer in lijn met het PSV shirt en zijn rood-wit. De transferperiode is uiteraard nog niet teneinde, maar zoals het er nu naar uitziet zullen vele grote sterren het shirt dragen. Zo zullen onder meer Luuk de Jong, Jetro Willems, Luciano Narsingh en Andrés Guardado al vanaf de voorbereiding hun opwachting maken in het nieuwe shirt. De competitie laat nog even op zich wachten. Op zaterdag 6 augustus gaan de mannen van Phillip Cocu op bezoek bij FC Utrecht.

Nieuwste thuisshirt PSV 2016-2017

Voetbalshirt PSV 2016-2017 kopen?

Is PSV jouw club en maak jezelf al op voor de 24e ster? Bekijk dan snel ons aanbod met replica shirts. Deze shirts zijn voor iedereen verkrijgbaar. Voor de junior, maar ook voor de volwassen PSV fan die al jaren meegaat. Het shirt kan daarbij ook worden voorzien van shirtbedrukking. Hierdoor loop jij volgend seizoen in het nieuwe PSV shirt, terwijl de spelersnaam van Guardado of De Jong op je rug staat gedrukt. Ook kun je natuurlijk kiezen voor je eigen naam en favoriete rugnummer. Zo personaliseer je jouw eigen PSV fanshirt tot een wel heel bijzonder exemplaar. Zorg er alvast voor dat je zaterdagavond 6 augustus vrijhoudt, want dan begint de eerste wedstrijd van jouw club om 19:45 in het Stadion Galgerwaard. Veel succes!

Gerelateerde producten
  1. PSV Thuisbroekje 2016-2017 Senior Origineel
   Korting
   PSV Thuisbroekje 2016-2017 Senior Origineel
   Speciale prijs € 24,95 Normale prijs € 39,95

Klantbeoordeling 8.6

9493 beoordelingen