Paris Saint-Germain Thuisshirt 2016-2017

Paris Saint-Germain Thuisshirt 2016-2017

Dankzij de ongekende populariteit van de laatste seizoenen heeft de miljoenenclub Paris Saint-Germain continu de ogen op zich gericht. Tijdens de presentatie van het nieuwe Paris Saint-Germain thuisshirt 2016-2017 was dat niet anders. De kampioen van de Franse Ligue 1 zal het komend seizoen moeten stellen zonder de diensten van Zlatan Ibrahimović, maar kan nog altijd rekenen op een sterrencollectief van ongekend niveau. Het nieuwe thuisshirt van PSG zal dan ook worden gedragen worden door sterspelers als Dí María, Lucas, Verratti en Cavani. Het nieuwe PSG voetbalshirt is overigens in de laatste wedstrijd van het afgelopen seizoen al een keer gedragen om het brede publiek kennis te laten maken met de nieuwe aanwinst. Maar vanaf volgend seizoen gaat het weer om de hoofdprijzen. Dan zal het PSG thuisshirt 2016-2017 worden gedragen tijdens de duels van de Ligue 1, Champions League, Coupe de France en Coupe de la Ligue. Het nieuwe voetbalshirt van de Parijzenaren behoudt, net als afgelopen seizoen, het iconische 'Hechter' ontwerp. Het nieuwe shirt ziet er modern uit, terwijl het ook een ode is aan de rijke historie en clubcultuur. Als liefhebber van voetbalshirts vertellen we je graag snel meer over het nieuwe shirt.

PSG nieuw voetbalshirt 2016-2017

Paris Saint-Germain Thuisshirt 2016-2017

Nieuw thuisshirt PSG 2016-2017

De AeroSwift-template zien we steeds vaker terug in de door Nike uitgebrachte voetbalshirts. Bij het Paris Saint-Germain thuisshirt 2016-2017 is dit wederom het geval. Qua kleur is het nieuwe PSG voetbalshirt overwegend donkerblauw en weinig verrassend. Opvallend is wel dat de gebruikte kleur in de schouders en mouwen nog donkerder is. Verder is het shirt opnieuw versierd volgens het 'Hechter' design, dat we in het midden van het shirt terugzien. Over het midden van het shirt lopen van bovenuit 14 rode en 2 witte verticale strepen. Dit begint vanuit de kraag en loopt door tot aan de onderkant van het shirt. Het ontwerp hiervoor is ooit bedacht door mode ontwerper en voormalig voorzitter Daniel Hechter en inmiddels uitgegroeid tot een symbool van de Franse miljoenenclub. Verdere verwijzingen naar de club zien we terug op en in de v-hals. Datzelfde geldt voor de binnenkant van de mouwen. In de binnenkant van de kraag staat 'Ici c'est Paris' (Dit is Parijs) gedrukt, terwijl de achterkant van de kraag het krachtige woord 'Paris' bevat. De binnenkant van de mouwen bevat de woorden 'Grandeur' (Grootsheid) en 'Passion' (Passie). De toonaangevende woorden worden pas zichtbaar bij het omvouwen van de mouwen. Het nieuwe shirt is er één van details. Het logo van hoofdsponsor ‘Emirates’ is horizontaal zichtbaar over het midden van het nieuwe shirt. Ook het clublogo en het Nike logo zijn op de voorkant van het shirt zichtbaar. Links staat het logo van de club, terwijl de witte Nike ‘Swoosh’ rechts staat afgebeeld. Saillant detail is dat shirtsponsor Nike al sinds 1989 kledingsponsor is van de club. Onder meer spelers als Ronaldinho, Leonardo, Anelka en Zlatan hebben het Nike shirt door de jaren heen gedragen. Overigens is hoofdsponsor Emirates al meer dan 10 jaar verbonden aan de club, sinds 2006.

Paris Saint-Germain Thuistenue 2016-2017

Het PSG voetbalbroekje en de voetbalsokken wijken qua kleurgebruik weinig af van het hoofditem. Het Paris Saint-Germain tenue wordt afgemaakt met een donkerblauw broekje en sokken van dezelfde kleur. Terwijl het clublogo rechts op het voetbalbroekje is terug te vinden, kan het Nike logo worden afgelezen op dezelfde hoogte, maar dan aan de linkerkant. Aan de zijkanten van het broekje zien we een donkere strip die uitloopt in een kleine knip. De voetbalsokken kennen twee opvallende details, namelijk een groot Nike logo en het woord ‘Paris’, welke eveneens groot staat afgebeeld. Aan de achterkant van de sokken vinden we de rode strepen terug, zoals we dat ook op het shirt zagen. De nieuwe tenues van PSG zijn voorzien van de zogenoemde Nike ‘Dri Fit technologie’, die moet zorgen voor een betere verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Betere prestaties tegen minder inspanning, aldus de ontwerpers van het nieuwe tenue.

Paris Saint Germain thuisshirt voor seizoen 2016-2017

Het Paris Saint-Germain ‘Authentic’ Voetbalshirt

Zoals gebruikelijk heeft Nike ook voor dit seizoen een zogeheten ‘authentic’ versie beschikbaar gesteld. Deze variant is duurder en valt super strak rondom het lichaam. De authentic voetbalshirt is dan ook het shirt dat door de spelers wordt gedragen die op het veld staan. Het shirt is daarnaast uitgerust met de ‘Vapor technologie’. Deze technologie streeft naar een shirt dat goed door ademt, maar niet té doorzichtig is. De uitkomst is een combinatie van verschillende technieken, waarbij ook de AeroSwift techniek een belangrijke rol speelt. Het zorgt ervoor dat een voetbalshirt tot 10% lichter kan zijn, maar wel 50% meer stretch in zich heeft. Hiermee heeft het shirt voldoende comfort, stevigheid en bewegingsvrijheid. Transpiratie wordt 20% sneller afgevoerd dan bij vorige edities en drogen daarmee 25% sneller. Ook het zogeheten ‘Mesh design’ rond de borsthoogte draagt hier aan bij. Het zorgt al met al voor een shirt dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel is. Eigenlijk precies zoals de fans van de Parijse club het elftal willen zien op het veld.

PSG nieuwe collectie 2016-2017

Nu Het Paris Saint-Germain Voetbalshirt Kopen?

Wil jij het nieuwe shirt van PSG online kopen? Het Paris Saint-Germain thuisshirt 2016-2017 is eindelijk beschikbaar en kan ook in een goedkopere replica variant worden gekocht. Dit betekent evenveel ‘PSG’, maar wel tegen lagere kosten. Voor zowel kinderen als volwassen fans van de miljoenenclub is de betaalbare replica versie te bestellen in onze uitgebreide webshop. De replica versie staat bekend om haar uitstekende kwaliteit en andere gave opties zoals shirtbedrukking volgens origineel font. Kies daarbij eenvoudig je eigen naam en rugnummer of laat zien wie jouw favoriete speler is van de Franse club. Want de hongerige voetballers van PSG staan weer te popelen om op jacht te gaan naar de hoofdprijzen. Het zal komend seizoen alleen zonder superster Zlatan Ibrahimović moeten. Maar het moet wel heel gek aflopen, wil de club uit de Franse hoofdstad geen landskampioen worden. Voor nu, ‘Allez Paris-Saint-Germain’!

Gerelateerde producten
  1. PSG Thuisshirt Eigen Naam 2016-2017 Senior Origineel
   Korting
   PSG Thuisshirt Eigen Naam 2016-2017 Senior Origineel
   Speciale prijs € 59,95 Normale prijs € 84,95
  2. PSG Thuisbroekje 2016-2017 Senior Origineel
   Korting
   PSG Thuisbroekje 2016-2017 Senior Origineel
   Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 39,95
  3. PSG Thuissokken 2016-2017 Origineel
   Korting
   PSG Thuissokken 2016-2017 Origineel
   Speciale prijs € 15,95 Normale prijs € 17,95

Klantbeoordeling 8.6

9493 beoordelingen