Feyenoord Thuisshirt 2019-2020

Feyenoord Thuisshirt 2019-2020

Het was even wachten op het Feyenoord thuisshirt 2019-2020, maar hij’s dan eindelijk daar. In Nederland is het één van de meest populaire voetbalshirts en de vele Feyenoord-fans hebben dus even geduld moeten hebben. Adidas en de club hebben even op zich laten wachten, maar misschien heeft dat wel weer alles te maken met de nieuwe shirtsponsor. Waar het voetbalshirt op het eerste oog wordt door gekenmerkt? Door een klassiek ontwerp. De Rotterdammers hebben het shirt dan ook laten inspireren door de succesvolle jaren uit de jaren ‘60. 

Feyenoord Thuisshirt 2019-2020

Toen werd de club maar liefst 4 keer kampioen van Nederland (in 1961, 1962, 1965 en 1969 om precies te zijn) en won het één keer de beker. Terwijl het shirt van afgelopen seizoen nog over zwarte details beschikte zijn deze inmiddels niet meer zichtbaar. Het nieuwe shirt van Feyenoord heeft wel weer opnieuw een half-om-half design wat in dit geval betekent dat de linkerkant wit van kleur is en de rechterkant rood. De mouwen laten juist weer het tegenovergestelde zien. Ook de hals is dit seizoen anders, we zien namelijk een ronde hals die over contrasterende kleuren beschikt. De wel bekende drie strepen van Adidas vinden we terug aan de zijkanten van het shirt terwijl het logo van het merk zelf wit van kleur is. Dit logo vinden we aan de rechterkant terwijl het clublogo rechts te vinden is. Daarbij zal ook meteen de ster opvallen. Deze ster verwijst naar de in totaal 15 landstitels van Feyenoord.

Feyenoord thuis shirt 2019-2020

Feyenoord Thuistenue 2019-2020

Aan de achterkant van het voetbaltenue komen we nog een bijzonder detail tegen: de naam van de stad Rotterdam. Dit zullen veel fans wel op prijs stellen. Het tenue wordt dit seizoen aangevuld met een zwarte voetbalbroek en eveneens zwarte voetbalsokken. Op beide onderdelen zijn ook de Adidas-strepen zichtbaar. Op de kousen zien we ook dat de bovenkant donkergrijs van kleur is en vinden we ook het logo van de club zelf terug. Dit is het voetbaltenue waarin de spelers onder leiding van trainer Jaap Stam weer een gooi moeten doen naar misschien wel de landstitel. Daarnaast komt de club ook uit in de KNVB beker en de Europa League. In elk geval tijdens de thuisduels wordt dit shirt gedragen.

Feyenoord thuis shirt 2019-2020

Feyenoord voetbalshirt kopen?

De tenues zijn, zoals elk seizoen eigenlijk, voorzien van de zogeheten Climalite technologie. Dit betekent in wezen niets anders dan dat het shirt voor verkoeling zorgt, net als een betere ventilatie en vochtafvoer. Er wordt immers aan alles gedacht om de spelers optimaal te laten functioneren. Welke spelers dat zijn? Nou, in elk geval Luciano Narsingh. De aanvaller werd namelijk overgenomen van Swansea City en zal zich moeten manoeuvreren op de rechtsbuiten positie. Denk jij dat Feyenoord komend seizoen hoge ogen kan gooien? Dan doe je er goed aan om achter je club te gaan staan met het Feyenoord thuisshirt 2019-2020. 

Klantbeoordeling 8.6

13229 beoordelingen