Chelsea Thuisshirt 2016-2017

Chelsea Thuisshirt 2016-2017

Hij is blauwer dan ooit. Het nieuwe Chelsea shirt voor 2016-2017 behoort tot één van de vele nieuwe lanceringen die de revue passeert. Het is echter wel gelijk een thuisshirt die de aandacht weet te trekken. Het nieuwe Chelsea shirt is anders. Flitsend en modern, maar toch ook een beetje retro en ouderwets. De ontwerpers van Adidas hebben weer hun best gedaan en dat gebeurt zoals altijd onder het bekende motto ‘Blue is the colour’. Het Stamford Bridge zal het belangrijkste podium worden waarop het Chelsea thuisshirt 2016-2017 komend seizoen te zien zal zijn. De thuiswedstrijden in de Premier League, FA Cup en League Cup zullen in het blauwe voetbalshirt worden gespeeld. In Europees verband gebeurt dat voor de Chelsea fans hopelijk weer een seizoen later. Het ontwerp van het nieuwe shirt van ‘The Blues’ heeft in vergelijking met het shirt van vorig seizoen een aantal belangrijke veranderingen ondergaan. Als liefhebbers van voetbalshirts bespreken we deze graag uitvoerig met je.

Chelsea Thuis Shirt 2016-2017

Op 10 maart 1905 werd de club in de Londense wijk Fulham opgericht. Sindsdien zijn meer dan 100 jaar voorbij gegaan, waarbij vooral de laatste decennia uitermate succesvol zijn gebleken. Het nieuwe Chelsea thuisshirt voor 2016-2017 staat dan ook in het teken van de trotse tradities en de missie om altijd naar het hoogst haalbare te streven. Het nieuwe voetbalshirt van ‘The Blues’ is zoals altijd overwegend blauw. Want blauw is kenmerkend, helder en sportief. Blauw is de kleur voor de club uit zuidwest-Londen en haar miljoenen aanhangers wereldwijd. Voor het nieuwe seizoen hebben de designers van Adidas naast de gebruikelijke kleur echter gekozen voor een opvallend patroon. Over het gehele shirt zijn watermerken van de leeuw uit het clublogo te zien. Het gebruik van watermerken lijkt voor dit seizoen meteen een nieuwe trend te zijn. Zo kwamen we het watermerk van de Andreaskruisen al terug in het nieuwe Ajax uitshirt en speelt ook het nationale elftal van Rusland in een nieuw thuisshirt met watermerken over de gehele voorkant. In alle drie gevallen is Adidas overigens de kledingsponsor. Het Chelsea thuisshirt 2016-2017 bevat verder een kleine witte v-hals, waarin een subtiele blauwe lijn zit verwerkt. Op de achterkant van de kraag is de naam van de club opgenomen: het krachtige ‘Chelsea FC’. Zoals bij veel nieuwe shirts van Adidas staan de herkenbare Adidas strepen niet meer afgedrukt langs de schouders en mouwen, maar lopen deze over de zijkanten van het shirt. Op borsthoogte staan zowel de logo's van de club als sponsor Adidas, terwijl de nieuwe hoofdsponsor Yokohama nadrukkelijk over het midden van het shirt prijkt.

Chelsea thuisshirt seizoen 2016-2017

Chelsea Thuis Tenue 2016-2017

Met het bijzondere nieuwe voetbalshirt is de nieuwe collectie van Chelsea uiteraard nog niet af. Het Chelsea FC thuistenue wordt gecompleteerd door een bijpassend blauw voetbalbroekje, met aan de beide zijkanten witte strepen van Adidas. Net als op het shirt, staan ook op het voetbalbroekje het clublogo en het logo van de Duitse kledingsponsor. De voetbalsokken van het nieuwe Chelsea tenue zijn voor het grootste gedeelte wit, met aan de bovenzijde van de sok een horizontale blauwe baan en de drie witte strepen van Adidas. Bovendien bevatten ook de voetbalsokken van Chelsea een verwijzing naar de bekende leeuw uit het clublogo. De nieuwe lijn van Adidas is voorzien van het zogeheten ‘Climacool systeem’. Dit geavanceerde systeem zorgt voor meer verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Met uiteraard als doel dat de voetballers optimaal kunnen presteren. En bij Chelsea spreken we dan ook automatisch van voetballers met een bepaalde status. Wereldsterren zoals Eden Hazard, Oscar, Willian en Pedro zullen te bewonderen zijn in het nieuwe shirt, ditmaal onder leiding van de nieuwe Italiaanse coach Antonio Conte.

Chelsea thuis voetbalshirt 2016-2017 Willian

Jouw Chelsea Voetbalshirt Kopen?

Het nieuwste Chelsea voetbalshirt 2016-2017 kan worden aangeschaft in een gave replicatie editie voor zowel kinderen als volwassenen. De shirts van Chelsea zijn daarmee beschikbaar in vele maten, die geschikt zijn voor de kleinste Chelsea fans tot de oudere aanhangers van de Londense club. Voor alle fans die een bijzondere band hebben met Chelsea FC is verder ook de gave mogelijkheid tot shirtbedrukking beschikbaar. Laat jouw nieuwe replica shirt van Chelsea daarom voorzien van je favoriete spelersnaam en rugnummer. Of kies uiteraard voor je eigen naam en nummer. Bedrukking vindt plaats in origineel font en gaat daarom vele seizoenen mee. Na het rampseizoen van vorig jaar zijn de Chelsea fans inmiddels weer hoopvol gestemd over het komende seizoen. Dit jaar zal dat moeten gebeuren onder het zeggenschap van Antonio Conte, de trainer die het Italiaanse Juventus na vele prijzen wist te leiden. Of het Engelse kampioenschap haalbaar is valt vooralsnog moeilijk te zeggen. Maar het kan in ieder geval vast niet slechter gaan dan vorig jaar. Voor alle supporters van Chelsea daarom veel succes!

Gerelateerde producten
  1. Chelsea Thuisshirt Eigen Naam 2016-2017 Senior Origineel
   Korting
   Chelsea Thuisshirt Eigen Naam 2016-2017 Senior Origineel
   Speciale prijs € 49,95 Normale prijs € 84,95
  2. Chelsea Thuisbroekje 2016-2017 Senior Origineel
   Korting
   Chelsea Thuisbroekje 2016-2017 Senior Origineel
   Speciale prijs € 24,95 Normale prijs € 39,95
  3. Chelsea Thuissokken 2016-2017 Origineel
   Korting
   Chelsea Thuissokken 2016-2017 Origineel
   Speciale prijs € 12,95 Normale prijs € 16,95

Klantbeoordeling 8.6

9493 beoordelingen