Arsenal Thuisshirt 2016-2017

Arsenal Thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Arsenal thuisshirt 2016-2017 maakt indruk. Als een kanon is het nieuwe shirt gepresenteerd door kledingsponsor Puma en Arsenal. En daarmee bedoelen we alles omtrent de lancering: de marketingcampagne, de ex-spelers die zich hebben geleend voor de lancering, en het Arsenal shirt zelf. Het is allemaal vooral flitsend, modern en hip. Arsenal Football Club speelt de thuiswedstrijden van 2016-2017 dan ook in dit dynamische nieuwe voetbalshirt. Dit betekent volop genieten tijdens de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League. Het nieuwe Arsenal shirt is dit seizoen niet alleen prachtig om te zien, maar heeft ook een diepe achterliggende betekenis. Het shirt heeft een bijzondere inspiratiebon dat wordt uitgebeeld via een speciaal thema. Met kleine details wordt namelijk verwezen naar de succesvolle trainers, spelers en momenten uit de jaren '90. De jaren waar de fans van Arsenal zo vurig naar verlangen. In het seizoen 2016-2017 moet het dan gaan gebeuren. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. En dus ook een geweldig nieuw shirt.

De ‘Transformation Years of Arsenal’

Designers laten zich graag inspireren door succesverhalen. Zo zagen we dat bij het nieuwe shirt van Barcelona, dat geïnspireerd is door het magische jaar 1992. Voor Arsenal geldt iets soortgelijks. We zijn aanbeland in de zogeheten ‘Transformation Years of Arsenal’, ook in de jaren ‘90. Arsenal kent een moeizame fase, maar trekt nieuwe spelers aan zoals Dennis Bergkamp en ook coach Arsène Wenger doet in 1996 zijn intrede. Het tij keert en de club wint de Europa Cup II, wordt twee keer kampioen, behaalt twee keer de FA Cup en één keer de League Cup. Het zijn gouden tijden die nog altijd in het frisse geheugen van mening ‘Gunner’ staan geschreven. Het nieuwe shirt van Arsenal is daarmee een ode aan de jaren jaren '90 en aan coach Arsène Wenger. De Franse oefenmeester brengt de club nieuw elan: nieuwe tactieken, een nieuw trainingsregime, nieuwe spelers en nieuwe talenten.

Arsenal nieuw shirt seizoen 2016-2017

Arsenal Thuis Shirt 2016-2017

Arsenal shirt 2016-2017

Het nieuwste Arsenal voetbalshirt 2016-2017 is zoals we gewend zijn van de club, voor het grootste gedeelte rood. Wat direct opvalt is de donkere verticale streep over het midden van het voetbalshirt. Deze verticale baan is donkerrood en zet mooi af tegen de rest van het shirt. De mouwen van het voetbalshirt zijn, zoals bij eerdere edities, ook grotendeels wit, net als het gedeelte rondom de hals. Het nieuwe Arsenal shirt 2016-2017 kent een opvallende rechte hals, welke sportief oogt en diagonaal naar de schouders loopt. De hals zelf is daarbij voorzien van navy blauwe details. Dezelfde details zijn ook zichtbaar in de vorm van subtiele lijntjes langs de mouwen. Daarmee wordt ook gelijk afscheid genomen van de gouden elementen op het shirt, zoals we die bij vorige edities wel zagen. Zoals op elk voetbalshirt zijn zowel het clublogo als het merklogo op het shirt te vinden. Op de rechterkant van de borst staat het logo van Puma afgebeeld, terwijl het clublogo de linkerkant invult. Sponsornaam ‘Emirates’ heeft uiteraard ook een prominente plek gekregen, maar doet dat niet op overheersende wijze. De sponsornaam is horizontaal net onder borsthoogte af te lezen.

Arsenal Thuis Tenue 2016-2017

Het Arsenal thuistenue 2016-2017 zou niet zijn wat het is, zonder een flitsend voetbalbroekje en mooie voetbalkousen. Het Arsenal voetbalshirt 2016-2017 is met het witte voetbalbroekje en de felle rode sokken pas écht af. Op het witte broekje staan de zogenaamde rode T7 strepen aan de zijkanten afgedrukt, net als de logo's van de club en de shirtsponsor, die elk op de voorkant van het broekje staan. De voetbalsokken van het allernieuwste Arsenal tenue zijn voor het grootste gedeelte rood en bevatten aan de bovenkant een witte band. Ook op de voetbalsokken is het Nike logo op een subtiele manier terug te vinden. Het nieuwe Arsenal tenue is uitgerust met het alom geprezen ‘Puma Dry Cell Systeem’. Simpelweg komt het erop neer dat dit zorgt voor meer verkoeling en meer ventilatie. Daarmee wordt ook de vochtafvoer tijdens het sporten geoptimaliseerd. Alsof het allemaal niet genoeg is.

Arsenal FC thuisshirt 2016-17

Arsenal ‘Authentic Voetbalshirt’ 2016-2017

De nieuwe Arsenal voetbalshirts zijn voor 100% uit polyester samengesteld en voorzien van het multifunctionele ‘Puma USP Dry’ systeem. Naast een betere ventilatie moet dit innovatieve systeem ook leiden tot betere sportieve prestaties. Als tegenhanger op de normaal verkrijgbare voetbalshirts van Arsenal, zijn de ‘Authentic Arsenal’ voetbalshirts uitgerust met een aanvullend systeem, de zogeheten ‘ACTV Thermo technology’. Dit systeem zorgt voor een micro-massage van de huid en een snellere en effectievere doorstroming van het bloed, hetgeen voor de gebruiker tot ultieme sportieve prestaties moet leiden. Een uniek kenmerk van de PWR ACTV Thermo technologie is dat er zich in de onderarmen van het voetbalshirt speciale mesh panelen bevinden. Deze panelen vergemakkelijken de ventilatie en verhogen de bewegingsvrijheid. De speciale authentic voetbalshirts van Arsenal FC vallen overigens erg getailleerd. Het is daarmee een editie die is bedoeld voor de echte sportman en wordt dan ook gedragen door de spelers van Arsenal. Door de echte ‘Gunners’.

Arsenal voetbalshirt voor het komende seizoen 2016-2017

Arsenal Voetbalshirt Online Kopen?

De nieuwe collectie van Arsenal is één van de voetbalcollecties die elk seizoen weer met de grootste verwachting wordt ontvangen. De Londenaren stellen ook nu niet teleur. Het fantastische Arsenal voetbalshirt is daarom een aanwinst voor iedereen die van een mooi voetbalitem houdt. Voetbalshirtskoning zorgt op haar beurt voor een betaalbare replica editie, die voor zowel kids als volwassenen toegankelijk is. Voor alle fans van de club. Want Arsenal zal alle steun nodig hebben. Onder hevige concurrentie zal de club op jacht gaan om die magische momenten van de jaren ‘90 weer te laten herleven. Het zal een flinke klus worden, gezien de moordende concurrentie aan de bovenkant van de Engelse voetbalcompetitie. Het nieuwe Arsenal shirt moet een nieuw begin uitstralen. Waar vorig seizoen nog de tweede plek werd bemachtigd, wordt de roep om een landstitel steeds luider in Noord-Londen. Eén ding is in ieder geval nog altijd hetzelfde: de man die voor de groep staat. Hem wacht een zware opgave, want de fans beginnen hun geduld steeds meer kwijt te raken. Succes Arsène!

Gerelateerde producten

Klantbeoordeling 8.6

9493 beoordelingen