Rotterdam Voetbaltenues

Als de club uit Rotterdam jouw club is en Rotterdam jouw stad is, dan is dit bijzondere replica Rotterdam tenue helemaal voor jou bedoeld. In de kleuren van jouw geliefde club en vergezeld door een grote opdruk van de stad Rotterdam kan er over één ding geen twijfel bestaan: Jij bent een fan de club uit Rotterdam.

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Rotterdam Voetbaltenue Thuis Eigen Naam
  Rotterdam Voetbaltenue Thuis Eigen Naam
  Waardering:
  97%

  Vanaf € 29,95

 2. Rotterdam Voetbaltenue Thuis Afbeelding
  Rotterdam Voetbaltenue Thuis Afbeelding
  Waardering:
  92%

  Vanaf € 29,95

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Rotterdam tenue voor de echte fanatiekeling

Rotterdam is niet zomaar een club en datzelfde kan worden gezegd voor de hondstrouwe achterban. Als de Rotterdam fans op gang komen dan trilt de Kuip op zijn grondvesten. De Rotterdam fan blijft altijd achter zijn club staan en steunt de club door dik en dun. Het Legioen sleept de spelers er doorheen, ook als het even wat minder gaat. De band die supporters met hun eigen stad hebben is op weinig andere plekken in Nederland zo sterk als in Rotterdam. Het Rotterdam tenue 2016 kopen is daarom eenvoudiger dan ooit. Voetbalshirtskoning heeft naar de fans geluisterd en komt daarom met een speciaal fanshirt.

Een waardig fantenue

Het nieuwe Rotterdam tenue wordt gekenmerkt door de traditionele rode en witte vlakken die het Rotterdam shirt verdelen in een symmetrisch geheel. De stadsnaam Rotterdam en een speciaal wapen van de stad maken het shirt in echte Rotterdamse stijl af. Het voetbalbroekje is er in het zwart, waarin rode en witte details en het speciale wapen van Rotterdam zijn verwerkt. Het volledige Rotterdam tenue is gemaakt van 100% polyester. Het shirt en het voetbalbroekje hebben een zware mesh structuur die ervoor zorgt dat je minder snel transpireert en de kleding prettig rondom het lichaam zit. Het complete tenue is kleurecht en zal dus geen kleur verliezen na het wassen. De Rotterdam tenue kids zijn er voor de jonge supporters en ook volwassen maten zijn beschikbaar.

Door dik en dun

Het Rotterdam tenue is om op overtuigende wijze te laten zien dat je voor Rotterdam Rotterdam bent. Omdat het volledige tenue via een prettige mesh structuur is gemaakt kun je het tenue door dik en dun dragen. De kwaliteit en kleuren blijven structureel in stand. Daarnaast kun je kiezen voor een Rotterdam tenue met eigen naam. Of natuurlijk die van jouw favoriete speler. De naam en het rugnummer worden in originele font opgedrukt. Al onze voetbalproducten zijn aantrekkelijk geprijsd en onze Rotterdam producten zijn daar geen uitzondering op. Zo weet je in ieder geval dat je nooit teveel betaalt voor jouw Rotterdam artikelen. Ben jij één van de vele Rotterdam fans die de Kuip laat beven?