Eindhoven Voetbaltenues

Alle fans van Eindhoven vinden in het Eindhoven tenue van Voetbalshirtskoning het ultieme gevoel terug. Deze speciale stadseditie bundelt namelijk de clubkleuren van Eindhoven en de kenmerken van de stad Eindhoven. Gaver dan dit volledige Eindhoven tenue vind je ze niet.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Voor opnieuw een overwinning

Eindhoven speelt op de resultaat. En Eindhoven boekt resultaten. Onder leiding van Phillip Cocu heeft de club uit Eindhoven toch die trainer in huis waar ze op gehoopt hadden. Met een sterke selectie bestaande uit talentvolle Nederlandse spelers en dragende buitenlandse spelers is de club stabiel, zeker en structureel. Met een aantal ware publiekslievelingen gaan de Eindhovenaren graag naar het stadion, waar ook dit seizoen weer wordt gehoopt op sportief succes. De trainer en spelers lijken er klaar voor. Ben jij als fan er ook klaar voor? Met het Eindhoven voetbaltenue van Voetbalshirtskoning zet je in ieder geval een stap in de goede richting.

De club en de stad verenigd

Bij PSV denk je niet alleen aan de club en het stadion. Eindhoven betekent meer dan dat. Eindhoven is haast synoniem geworden voor de stad Eindhoven. De lichtstad en Eindhoven kunnen niet zonder elkaar en de supporters kunnen niet zonder beide. Dit bijzondere gevoel vind je daarom terug in de speciale PSV tenues. Het stoere Eindhoven voetbalshirt is vanzelfsprekend in de traditionele rood-witte combinatie. Met het stadswapen van Eindhoven op de achterkant van het shirt laat je duidelijk zien wat jouw stad is. De rood-witte ruiten op de mouwen en de belangrijkste trekpleisters komen stijlvol naar voren in het replica shirt. Het voetbalbroekje is mooi donker en datzelfde geldt voor de sokken. In beide items vind je de rood-witte ruiten op fraaie wijze verwerkt.

PSV fan van jongs af aan

PSV fan ben je niet van de één op andere dag. De meeste PSV fans gaan al een hele tijd terug. De nieuwe generatie is echter net komen kijken en vormt de toekomst voor nieuwe Eindhovense gloriedagen. Speciaal voor de jonge fans is daarom het PSV tenue kids gelanceerd. Een PSV tenue kopen kan dankzij de betaalbare prijzen eenvoudig in onze gevarieerde webshop. We zijn er namelijk voor elke voetbalfan en houden het PSV tenue goedkoop. Dankzij onze speciale opties kun je onder meer kiezen voor shirtbedrukking. Zo maken we het helemaal compleet. Jouw PSV tenue 2016 vind je in de webshop van Voetbalshirtskoning.

Klantbeoordeling 8.6

14350 beoordelingen