Portugal Voetbaltenues

Het mooie Portugal tenue is gedragen door de beste voetballers uit de geschiedenis. De meest bekende daarvan is uiteraard de levende legende Cristiano Ronaldo. En juist van Ronaldo hebben we een speciale spelerseditie beschikbaar. Ga voor een volledig voetbaltenue Portugal van CR7: bestaande uit een stoer voetbalshirt, voetbalbroekje en kousen.

per pagina
per pagina

Portugal, geen fijne opponent

Als je het tegen de Portugezen opneemt dan weet je dat het een lastige avond wordt. Als het niet om de onnavolgbare Cristiano Ronaldo is, dan is het wel om versnellende actie van Ricardo Quaresma. En het centrale duo bestaande uit de slagers Pepe en Bruno Alves wil je liever ook niet tegengekomen. De Portugezen zijn lastig om te bespelen en halen het onderste uit de kan om de overwinning veilig te stellen. Door gemeen voetbal te combineren met de aanvallende impulsen van Cristiano Ronaldo heb je met het Portugese elftal altijd een geduchte tegenstander te pakken. En juist hier loert het gevaar. Voor de voetbalfans die houden van resultaatgericht voetbal en ook superster Ronaldo een warm hart toedragen, is het Portugal voetbaltenue een uitstekend voetbalitem.

Tenue Portugal van Ronaldo

Het is haast onvermijdelijk om een Portugal tenue te dragen zonder dat de spelersnaam van Ronaldo daarop terug te lezen is. Cristiano Ronaldo en rugnummer 7 zijn uitgegroeid tot een ijzersterk voetbalmerk. Als jij ook een ijzersterk voetbaltenue wilt dragen dan kies je voor het Portugal voetbaltenue van de aanvoerder zelf. De Portugese aanvaller had de zware taak om Luis Figo te doen vergeten, maar is daar dubbel en dwars in geslaagd. Inmiddels wordt de huidige nummer 7 beschouwd tot de allerbeste Portugese speler aller tijden. Gelukkig kunnen alle voetbalfans nog even blijven genieten van de grandioze acties van de aanvaller. Met de replica voetbaltenues van Ronaldo geniet jij ook mee.

De nummer 1 in replica producten

Met een ruim aanbod aan replica voetbalproducten zorgt Voetbalshirtskoning graag voor een passende oplossing voor de voetbalfans die op zoek zijn naar een lagere prijs, maar niets in kwaliteit willen inleveren. Hiermee draag je voetbaltenues dat prettig zit en gemaakt is van een speciale mesh structuur. Daardoor kun je op de lange termijn van het tenue blijven genieten. Een tenue Portugal kopen kan dus zonder al te veel geld kwijt te zijn. Zowel voor kids, met onze ruime voorraad aan junior maten, en voor volwassen fans. Verder kun je ook kiezen voor shirtbedrukking. Dit betekent naast een shirt van Ronaldo dus ook gewoon je eigen naam kunnen laten opdrukken.

Klantbeoordeling 8.5

15857 beoordelingen