Nederlands Elftal Tenue

Heb je altijd al een volwaardig Nederlands Elftal tenue gewild, maar schrikken de hoge prijzen je af? De spelers van het Nederlands Elftal verdienen een steuntje in de rug en jij verdient een betaalbaar oranje tenue. Samen gaan we zo volop voor de winst. Want uiteindelijk houden we allemaal van Oranje.

Bekijk ook: Nederlands elftal shirt

per pagina
per pagina

De dag dat voetbalgeschiedenis werd geschreven

13 juni 2014, Salvador, Brazilië. Nederland speelt de eerste WK wedstrijd tegen regerend wereldkampioen en angstgegner Spanje. De WK voorbereiding is allesbehalve sprankelend geweest en we spelen natuurlijk wel weer tegen de tegenstander die voetbalminnend Nederland vier jaar eerder een enorme kater bezorgde. In de Arena Fonte Nova lijkt het opnieuw mis te gaan, wanneer de jongens van Louis van Gaal op een 1-0 achterstand komen. Wat er daarna gebeurt, gaat echter de geschiedenisboeken in. De legendarische doelpunten van Van Persie, de Vrij en Robben brengen Spanje de grootste nederlaag sinds 1963 toe. De magische goals en flitsende spelmomenten gaan de hele wereld over. Oranje bombardeert zichzelf na deze wereldprestatie tot titelkandidaat nummer één.

Dé oranje webshop van Nederland

De kleur oranje is vanzelfsprekend de enige kleur waar een memorabele overwinning mee moet worden gevierd. Voetbalshirtskoning presenteert daarom het volledige Nederlands Efltal replica tenue. Een gaaf en comfortabel tenue van het Nederlands Elftal tegen een betaalbare prijs. Het Nederlands Elftal tenue is zowel leverbaar in de traditionele oranje combinatie als in het strak witte uittenue. Nóg gaver zijn de speciale spelersshirts van bijvoorbeeld Arjen Robben. Ook wanneer je een Nederlands Elftal tenue wilt kopen met je eigen naam en een zelfgekozen rugnummer kun je dit opgeven bij je bestelling. Laat zien dat jij de onmisbare schakel bent en speel de sterren van de hemel in het stoere Oranje tenue.

Helemaal klaar voor de strijd

Met het brede aanbod Oranje voebaltenues ben jij in ieder geval helemaal klaar voor de strijd. Speciaal voor de jongere fans zijn er ook kleine maten voor kids beschikbaar. Zo kan iedereen Oranje uit volle borst aanmoedigen. Dit betekent voetbalshirts voor jongens én meisjes. Van jong tot oud. In de handige maattabel zie je precies welk Nederlands Elftal tenue voor kinderen het meest geschikt is. De comfortabele oranje junior voetbaltenues zijn geschikt voor buitenactiviteiten en kennen dankzij de rekbaarheid een lange gebruiksduur. Kies in dé oranje webshop ook voor andere gave fanartikelen zoals Oranje voetbalsjaals en voetbalvaantjes. Kies voor een Oranje uittenue of thuistenue en draag het Nederlands Elftal een warm hart toe.

Klantbeoordeling 8.5

15857 beoordelingen