Frankrijk Voetbaltenues

Het Frankrijk tenue heeft rond het EK 2016 een verhoogde lading. Thuisland Frankrijk moet immers presteren. Het gebeurt met het mooie donkerblauw-witte voetbaltenue in ieder geval wel in stijl. Voetbalshirtskoning heeft een speciale replica editie gelanceerd, voor kids en volwassenen en lekker betaalbaar! Shirtbedrukking met naam en rugnummer is mogelijk.
per pagina
per pagina

Tenue Frankrijk om het gastland aan te moedigen

Met het Nederlands Elftal als grote afwezige ontstaat noodgedwongen de vraag welk land we dan wel moeten aanmoedigen. Gastland Frankrijk is een aannemelijk alternatief. Thuisland Frankrijk moet namelijk gaan vlammen op het EK 2016. En de laatste keer dat Frankrijk als gastland actief was werd het op overtuigende wijze wereldkampioen. Frankrijk weet van oudsher met de druk om te gaan. De vraag is echter of de huidige selectie de druk ook aankan. Met een indrukwekkende aanval bestaande uit spelers als Antoine Griezmann, Olivier Giroud, Anthony Martial en Karim Benzema is de toon gelijk gezet. Om dan nog niet eens over Paul Pogba, Patrick Evra en Raphaël Varane te hebben gesproken.

Met steun van de gehele Franse natie

Met maar liefst 66 miljoen man sterk staat de Franse natie achter het sterrencollectief. De spanningen in Frankrijk zijn de laatste jaren teveel opgelopen en een geslaagd toernooi kan een slaak van verluchting betekenen. De sportieve kroon op het werk zou de titel zelf betekenen. Er wordt dus veel verwacht van de mannen van Didier Deschamps. Onder leiding van aanvoerder en doelman Hugo Lloris wordt er ingezet op de derde EK-titel van de Fransen. De laatste keer dat de Fransen daarin slaagden was in het jaar 2000. Uitgerekend de Amsterdam Arena was getuige van één van de sterkste formaties die ooit in het Frankrijk tenue heeft gespeeld.

Elegant als altijd

Zowel het sierlijke spel als het verfijnde gevoel voor klasse zorgt ervoor dat de Fransen elke keer weer met prachtige Frankrijk tenues komen. De replica editie van Voetbalshirtskoning combineert de uitstekende kwaliteit van het voetbaltenue met een betaalbare prijs. Het Frankrijk shirt is even blauw als strak en heeft de Franse vlag op de borst verwerkt. Het voetbalbroekje is effen wit en de sokken mooi blauw. Beide onderdelen zijn ook voorzien van de Franse vlag. Simpliciteit en sportiviteit komen uitstekend naar voren in dit prachttenue. Het Frankrijk tenue kopen is dankzij de toegankelijke prijs voor elke voetbalfan mogelijk. Zowel junior shirts als volwassen varianten vind je terug in onze uitgebreide voetbal webshop.

Klantbeoordeling 8.5

15857 beoordelingen