Argentinië Voetbaltenues

In dé voetbal webshop van Nederland mag een Argentinië tenue uiteraard niet ontbreken. Wat ook niet mag ontbreken is een speciale spelerseditie van superster Lionel Messi. Daarom kun je kiezen uit een volwaardig tenue met shirtbedrukking. De spelersnaam van Messi en rugnummer 10: meer voetbal dan dit wordt het niet.
per pagina
per pagina

De passie van het Argentinië voetbaltenue

In het ruime aanbod aan voetbaltenues speelt het Argentinië tenue een belangrijke rol. Het land dat voetbal ademt vertaalt deze passie door aan de lopende band voetballers van wereldniveau te leveren. Waaronder Diego Maradona, Gabriel Batistuta, Javier Zanetti, Ángel di María en natuurlijk: Lionel Messi. Structureel weet het Zuid-Amerikaanse land een ijzersterke selectie op de been te brengen. Spijkerharde verdedigers aangevuld met een creatief middenveld en levensgevaarlijke aanvallers; op alle linies is het elftal uitstekend vertegenwoordig. Door de uitgebalanceerde mix van voetbalpassie en voetbalintelligente zijn de voetballers onder leiding van Lionel Messi altijd één van de gedadigden voor de eindstrijd.

Een karakteristiek tenue

Net zo mooi als het vertoonde voetbal is ook het Argentinië tenue. De verticale blauw-witte strepen maakt het karakteristieke shirt één onze favorieten. Het replica Argentinië voetbalshirt is natuurlijk voorzien van het machtige rugnummer 10. Uiteraard is de Argentinië collectie niet compeet zonder een Messi tenue. De spelersnaam vindt je volgens originele font terug op de achterkant van het voetbalshirt. Dankzij het gebruik van de originele font kun je ook langdurig genieten van de shirtbedrukking. Ook na talloze wasbeurten blijft de bedrukking keurig op zijn plek zitten. Het prettig zittende voetbalbroekje en de prachtige voetbalkousen maken het Argentinië voetbaltenue helemaal compleet. Alle producten voelen daarom lekker zacht en tegelijkertijd stevig aan.

 Voor jong en oud

De prestaties van het Argentijnse voetbalelftal beperken zich niet alleen tot het heden. Ook in het verleden hebben de Argentijnen ongekende prestaties neergezet, waaronder tweemaal de wereldbeker. Het Argentinië tenue is daarom voor iedereen: voor kids en volwassenen. Kies uit vele maten en ook volle losse voetbal items zoals voetbalshirts en trainingspakken. Alle voetbal producten worden overigens via betaalbare prijzen aangeboden. Onze replica producten vormen daarmee een alternatief op de veel te dure voetbal merchandising van vandaag de dag. Hierbij zijn aan alle kenmerken gedacht en is ook veel aandacht besteed aan het gebruiksgemak. Begin daarom snel met het kiezen van jouw maat en voel de magie van het blauw-witte tenue. Kiezen, kopen en het laten bedrukken van jouw voetbalartikelen is nog nooit zo voordelig geweest.  

Klantbeoordeling 8.5

15857 beoordelingen