Juventus Voetbaltenues

Ben jij liefhebber van pure voetbalklasse? De Italiaanse 'Oude Dame' heeft met het karakteristieke zwart-witte Juventus tenue opnieuw voor een stijlvol voetbalitem gezorgd. Met de replica versie van Voetbalshirtskoning heb je een betaalbare en complete oplossing van de elegante Italiaanse club. Samen pakken jullie altijd de drie punten, Forza Juve!
Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Oude Dame uit Turijn

Juventus FC is één van de oudste voetbalclubs uit het voetbalgekke Italië. Al in 1897 zag de club uit Turijn het levenslicht toen het werd opgericht door een groep studenten, waarvan de oudste oprichter slechts 17 jaar was. Deze jeugdige groep oprichters verklaart daarmee de bijzondere clubnaam Juventus, wat in het Nederlands staat voor de 'jeugd'. De prestigieuze club luistert naar de bijnaam La Vecchia Signora, waarvan de meeste voetbalfans zullen weten dat het om de 'Oude Dame' gaat. Deze opmerkelijke bijnaam kreeg de Turijnse club toen er in de jaren 30 steeds succesvoller werd met overwegend oudere spelers. Tijdens de rijke voetbalgeschiedenis zorgde de club voor ongekende successen, zowel in de eigen Serie A als in internationaal verband.

I bianconeri: het zwart-witte Juventus tenue

De zwart-witte verticale strepen van het Juventus tenue zijn simpel, maar daarmee meteen zo kenmerkend voor de club. De strepen gaan over de gehele lengte van de voorzijde en zijn aan de achterkant onderbroken waardoor je de ruimte hebt om je naam en rugnummer te laten opdrukken. Op de voorzijde van het Juventus shirt vind je sponsornaam en het aangepaste clublogo. Het voetbalbroekje en de sokken hebben het replica clublogo ook subtiel in het design verwerkt. Het gehele Juventus tenue is ontwikkeld in een hoogwaardig 100% polyester samenstelling. Bovendien is het tenue kleurecht waardoor het er na elke wasbeurt nog even nieuw uitziet. De outfit is beschikbaar voor kinderen en in volwassen maten.

De titanenstrijd in de Serie A

Samen met de clubs uit Milaan, Napoli en Rome is de Italiaanse machtsstrijd door de jaren op relatief eerlijke wijze verdeeld. De moordende concurrentie maakt de Serie A daarom zo'n interessante en ijzersterke competitie. Hoewel er de laatste jaren wat in prestige is ingeleverd, blijft de Italiaanse competitie een spannende strijd tussen de grootste clubs van de wereld. Met clubs zoals AC Milan, Napoli en AS Roma is de strijd om de Italiaanse titel een intensieve krachtinspanning tussen de clubs uit de grootste Italiaanse steden. Met het Juventus tenue ben jij helemaal klaar voor de strijd tussen de Italiaanse voetbal titanen.

Klantbeoordeling 8.5

15793 beoordelingen