AS Roma Voetbaltenues

Volg jij het Italiaanse voetbal op de voet en is AS Roma daarbij jouw favoriet? AS Roma is veruit de populairste club van Rome en betreedt het veld in het altijd grandioze tenue. Met het volledige tenue, bestaande uit een replica shirt, broekje en sokken ben jij er klaar voor.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het énige shirt voor Francesco Totti

Toen in 1993 een 16-jarige jongen het veld betrad, had niemand kunnen voorspellen dat deze Romeinse tiener zou besluiten om nooit een ander shirt te dragen. De clubliefde van Francesco Totti zou niet alleen tot het voetbalveld reiken. De nummer 10 staat naast een fluwelen voetballer ook te boeken als een 'Romanista' en 'Ultra', een gepassioneerde fan van AS Roma. Als 'Er Capitano' was ingegaan op de wereldwijde interesse in de superster, dan had hij waarschijnlijk een vollere en internationale prijzenkast gehad. Maar volgens eigen zeggen hadden prijzen met een andere club nooit zoveel betekenis gehad. Voor Totti waren de kleuren van het AS Roma tenue de enige clubkleuren die hij ooit zou willen dragen.

Het altijd stijlvolle AS Roma tenue

Als de spelers van de prestigieuze Romeinse club het veld betreden dan gebeurt er iets speciaals in het stadion. Met Totti voorop gelopen komt een elftal op het veld dat gekleed wordt in één van de mooiste voetbal tenues die er bestaat. Het AS Roma tenue is volledig in het rood met klein gele accenten op de mouwen van het magistrale shirt. Alle items van het replica voetbaltenue zijn voorzien van een aangepast logo van de bijzondere club. Het tenue is vervaardigd in een hoogwaardige 100% polyester waardoor deze prettig rondom het lichaam zit. Het shirt en voetbal broekje ademen goed dankzij de mesh structuur die in de stof zit geweven.

Heers als een Romeinse keizer

Voor de volwassen en jeugdige fans van de Italiaanse topclub is het replica tenue een uitstekende uitkomst. Betaalbaar en tegelijkertijd voorzien van alle details die het tenue zo speciaal maken. Ook voor kinderen zijn er complete tenues beschikbaar die zijn gemaakt in speciale kleinere maten. In het handige maattabel kies je eenvoudig jouw maat en kun je desgewenst het shirt laten bedrukken met bijvoorbeeld de spelersnaam en rugnummer van Francesco Totti. Het stoere tenue is bovendien kleurecht waardoor het er na elke wasbeurt nog even nieuw uitziet. Ook na vele keren het AS Roma tenue te hebben gedragen blijf jij heersen als een ware Romeinse keizer. 

Klantbeoordeling 8.6

14350 beoordelingen