Arsenal Voetbaltenues

Ben jij liefhebber van aanvallend voetbal? Het flitsende spel van Arsenal gaat de hele wereld over. De Londense club speelt in het immense Emirates Stadium in het net zo flitsende Arsenal tenue. Voetbalshirtskoning zorgt voor een replica tenue welke voor de echte Arsenal fan ook nog eens erg betaalbaar is.
per pagina
per pagina

De clublegende die een standbeeld kreeg

Na een minder succesvolle periode bij Internazionale wordt Dennis Bergkamp binnengehaald als de nieuwe spits van Arsenal. In Londen moet de aanvaller eerst even wennen, hij scoort zijn eerste doelpunten pas na zeven wedstrijden. Zijn eerste goal zou echter het startsein zijn van een magisch tijdperk waarbij de Nederlander voor een nieuwe standaard zou zorgen. In Londen zou de 'Iceman' uitgroeien tot een clubicoon, met drie landstitels, vier Engelse bekers en een groot aantal prachtige doelpunten, assists en acties op zijn erelijst. De technisch vaardige speler die de bal op een ongekend subtiele manier weet te controleren maakt snel naam en krijgt in 2013 een standbeeld als eerbetoon aan één van de grootste Gunners aller tijden. 

Het strak rood-witte Arsenal tenue

Bij het ontwerpen met het Arsenal tenue is uitgegaan van de herkenbare speelwijze en het handelsmerk van de club uit Noord-Londen. Het gehele tenue kent een flitsende uitstraling waarbij het shirt op sportieve wijze strak rondom het bovenlichaam zit. De rode kleur neemt uiteraard een vooraanstaande plek in op shirt, maar wordt zoals altijd mooi afgewerkt met de onmisbare witte vlakken. De kleur wit staat ook centraal in het voetbalbroekje en de voetbalkousen welke beiden zijn voorzien van een gaaf replica logo van Arsenal. Daarnaast zijn ook op de andere details gelet zoals de sponsornaam en de mogelijkheid tot shirtbedrukking. Het Arsenal tenue is dan ook het meest complete artikel voor elke Arsenal fan.

Van de Premier League tot de Bundesliga

Het Arsenal tenue is één van de voetbal items uit de Engelse Premier League. Je kunt hierbij ook kiezen voor andere Engelse clubs en producten zoals replica voetbalshirts of losse voetbalkousen. Daarnaast kun je ook voor clubs uit de andere Europese competities of voetbal producten van landenteams. Van het Nederlands Elftal tot de Italiaanse Serie A; de diversiteit van dé voetbal fanshop van Nederland is enorm en een verrijking voor elke voetbalgezinde fan. Kies niet alleen voor replica shirts, maar kijk bijvoorbeeld ook eens bij de trainingspakken en vesten of in de fanshop voor voetbalsjaals en petten. Kom op, aanvalluh!