Manchester City Voetbalshirts

Manchester City shirt nodig? Ben je met grote ogen gaan kijken naar het wervelende spel van 'The Citizens'? Het Manchester City shirt is alleen besteed aan de beste spelers van deze planeet. Als jij de ploeg uit volle borst door de titelstrijd schreeuwt, dan mag het replica Manchester City voetbalshirt van Voetbalshirtskoning daar niet bij ontbreken.

per pagina
per pagina

Na 44 jaar wachten was het eindelijk zover

In de vorige eeuw werd eind jaren zestig een historische reeks neergezet door de club uit Manchester. De Engelsen wonnen in korte tijd de landstitel, de FA Cup, de League Cup en wonnen in 1970 zelfs de Europacup. Na deze succesperiode zouden de fans nog lang wachten op een volgende titel. In 2008 besloot een groep Arabische investeerders het roer over te nemen waarmee een miljoenenproject van start ging met de aankoop van vele internationale topspelers. Na 44 jaar te hebben gewacht werd in 2012 de landstitel op bloedstollende wijze binnengesleept. Sergio Agüero schoot City naar de landstitel door in de laatste seconden de bevrijdende 3-2 tegen QPR binnen te schieten. Na het doelpunt in extremis ontplofte het stadion waarbij de uitgelaten fans in blijdschap het veld bestormden. 

Manchester City shirt kopen: onderscheidend

Het Manchester City shirt trekt meteen de aandacht door de in het oog springende kleur die afwijkt van andere shirts. Dankzij de sterke prestaties van 'City' is het shirt een steeds populairder voetbal item geworden. Het lichtblauwe voetbalshirt is dan ook een ware publiekslieveling. Het replica Manchester City shirt is voorzien van een aangepast logo en de sponsor van de miljoenenclub uit de Premier League. Voor de fans die City al langer een warm hart toe dragen, maar ook voor kinderen is het shirt in alle maten leverbaar. Het Manchester City voetbalshirt is van polyester gemaakt en daardoor altijd een aangenaam shirt om te dragen.

Keuze uit vele spelersnamen

Voetbalshirtskoning heeft dankzij de toenemende vraag naar replica shirts meegedacht met alle fans en biedt daarom de mogelijkheid tot shirtbedrukking. Dankzij de mogelijkheid tot opdruk kun je zo je eigen tintje meegeven aan het door jou geliefde shirt. Zowel tijdens Premier League wedstrijden, spannende FA Cup confrontaties, als de altijd beladen Champions League duels, zit jij er met Manchester City shirt altijd klaar voor. Dankzij de scherpe prijzen hoef je er bovendien niet veel aan uit te geven, want voetbalshirts zijn er voor de fans en moeten te allen tijden betaalbaar worden gehouden. Maak je dus snel op voor het volgende duel van het sterrencollectief.

Klantbeoordeling 8.5

15857 beoordelingen