Frankrijk voetbalshirt

Het sterke Franse voetbalelftal staat altijd garant voor klasse en elegantie. Dit geldt ook voor het gave Frankrijk voetbalshirt waar klasse en sportiviteit de handen ineen hebben geslagen. Het replica shirt van ‘Les Blues’ is bijzonder stijlvol en ook nog eens erg goedkoop. Kortom, een echte aanwinst voor elke voetballiefhebber.

Populair: Frankrijk tenue

per pagina
per pagina

Frankrijk, altijd een favoriet

Tweevoudig wereldkampioen Frankrijk wordt bij elke eindronde altijd tot de favorieten gerekend. Met een gezonde mix van ervaring en jeugdigheid vormt het voetballand wederom een ijzersterk collectief. Het elftal van ‘de Haantjes’ wordt vertegenwoordigd door sterspelers uit de verschillende Europese topcompetities, waaronder de steeds sterker wordende Ligue 1. Met de vele miljoeneninvesteringen is de Franse competitie bezig met een flinke inhaalslag om definitief aanspraak te maken op de grote Europese clubprijzen. En deze ontwikkeling komt de kwaliteit van het voetbal in eigen land alleen maar ten goede. Met een continue doorstroming van nieuwe topspelers is de verwachting dan ook dat de Franse voetbalelite weer terug zal keren op het hoogste podium.

De ongekende elegantie van Zinédine Zidane

De nummer 10 van het legendarische elftal die in 1998 wereldkampioen werd in eigen land, wordt door velen beschouwd als één van de grootste voetballers ooit. Voor de huidige voetbalgeneratie vormde de Fransman dan ook ongetwijfeld een belangrijke inspiratiebron. Maar liefst drie keer werd de fluwelen middenvelder verkozen tot beste speler van de wereld. De bijnaam ‘The Scientist’ is dan ook kenmerkend voor de intelligente speelstijl van de veelzijdige middenvelder. De elegante balaanname, de slimme acties en de magistrale schijnbewegingen waren een lust voor het oog van elke voetballiefhebber. Weinig spelers in de voetbalgeschiedenis kunnen zichzelf zo begaafd noemen als de Fransman. Bij elk balcontact van de sierlijke meester droop de klasse eraf.

Het chique Frankrijk voetbalshirt

Frankrijk als land en als voetbalnatie staat bekend om de sierlijkheid en de befaamde elegantie. De Fransen lijken dan ook een patent te hebben op stijlvolle touchés en dat reikt ook tot aan de mode. Het Frankrijk voetbalshirt is wederom een voorbeeld van de herkenbare Franse klasse. De kenmerkende donkerblauwe kleur en de Franse vlag zorgen hierbij voor een mooie uitstraling van het Frankrijk voetbalshirt. Het shirt is volledig effen en heeft een duidelijk karakter. Met sterspelers zoals Franck Ribéry heb je bovendien gelijk een reden om het Frankrijk voetbalshirt aan te schaffen. Voetbalshirtskoning.nl denkt met je mee en heeft met het replica shirt voor een betaalbaar en kwalitatief hoogwaardig alternatief gezorgd. 

Klantbeoordeling 8.5

15793 beoordelingen