Argentinië

Voetbalshirtskoning.nl zorgt voor een compleet aanbod aan betaalbare replica voetbalshirts. Dat betekent naast een ruime collectie aan voetbalshirts van Nederlandse en buitenlandse topcubs, ook een gevarieerd aanbod aan shirts van landenteams. En daarbij mag het karakteristieke Argentinië voetbalshirt niet ontbreken. Waan jezelf alvast in het shirt van Lionel Messi.

Populair: Argentinie tenue

per pagina
per pagina

Het land van Messi en Maradona

Rugnummer 10 heeft in Argentinië een wel erg speciale betekenis. Niemand minder dan Lionel Messi heeft zichzelf het magische nummer toegeëigend. Diego Maradona, volgens velen de beste voetballer aller tijden, was de vroegere drager van het altijd bijzondere rugnummer. Kenmerkend hiervoor is de bijnaam van de voetbal legende in zijn geboorteland, D10S, een samenvoeging van nummer 10 en het Spaanse woord voor god. Terwijl Messi Barcelona al meerdere malen naar de Spaanse titels en de Champions League heeft geleid, schoot Maradona zowel SSC Napoli als Argentinië naar de hoogst haalbare titels. Twee Argentijnse legendes die actief zijn in verschillende tijdperken, maar die verenigd worden onder hetzelfde nummer.

Het hemelsblauw-witte Argentinië voetbalshirt

De bijnaam van het ijzersterke Argentijnse voetbal team is 'La Albiceleste', welke staat voor de hemelse kleurencombinatie van het elegante Argentinië voetbalshirt. Verticale balken, waarbij lichtblauw wordt afgewisseld met helder wit, maken het shirt één van de mooiste uit onze uitgebreide collectie. Het goedkope voetbalshirt is op de borst en achterzijde voorzien van het legendarische rugnummer 10 zodat je altijd een vleugje van Messi en Maradona bij je draagt. Uiteraard is het Argentinië voetbalshirt niet compleet zonder de spelersnaam van Lionel Messi. Deze vind je keurig verwerkt op de achterkant van het shirt. Ook na vele wasbeurten blijft de duidelijke bedrukking netjes zitten.

Voor alle Messi fans, van jong tot oud

Lionel Messi verbaast wekelijks de hele voetbalwereld met zijn onnavolgbare acties. Ook dit seizoen zullen er aan de voeten van 'El Pulga' ongetwijfeld weer meerdere records sneuvelen. Voor elke fan van Argentinië en de kleine dribbelaar is daarom het speciale Messi spelersshirt beschikbaar gesteld. Dankzij de samenstelling uit polyester voelt het replica voetbalshirt prettig en tegelijkertijd lekker stevig aan. Met de zwarte ronde kraag en een duidelijke shirtbedrukking is bovendien op de kleinste details gelet. En dit allemaal tegen een betaalbare prijs zodat elke Argentinië fan het shirt kan dragen, van kids tot volwassenen. Kies snel jouw maat en zorg ervoor dat je net zo ongrijpbaar wordt zoals Leo Messi is en Diego Maradona ooit was. 

Klantbeoordeling 8.5

15717 beoordelingen