Atlético Madrid voetbalshirts

Bewonderaar van het vechtvoetbal van Atlético Madrid? De club met de fanatieke aanhang treedt op als een onverslaanbare eenheid. Het is trainer Simeone gelukt om een vechtmachine te creëren die nergens voor terugdeinst. Het strijdvaardige Atlético verdient met het stevige Atlético Madrid shirt een prominente plek in de Voetbalshirtskoning webshop.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Madrileense gladiatoren

Met een bikkelharde verdediging en een spijkerhard middenveld staat de volksclub uit Madrid bij voorbaat al op voorsprong. De ervaren verdedigers zijn volledig op elkaar ingespeeld en gaan altijd voor elkaar door het vuur. Het middenveld is een evenwichtige combinatie tussen hardwerkende arbeiders en slimme spelverdelers. Met een ruime keuze uit veel scorende topspitsen is het elftal op alle linies dubbel bezet. De gladiatoren uit Madrid combineren een goed neergezet elftal met keihard werken en een vergaande strijdvaardigheid. En dat is volledig te danken aan het vernieuwende voetbalinzicht van trainer Simeone, die in Zuid-Amerika werd geschoold en in Zuid-Europa aan voetbalervaring won. De oefenmeester is een held voor de supporters van Atléti waar hij zowel in het Atlético Madrid shirt als in de rol van trainer actief zou zijn.

De magie van het Vicente Calderón

Het sfeervolle Vicente Calderón ligt in het hart van de Spaanse hoofdstad aan de rivier Manzanares. Het karakteristieke stadion is één van de meest traditionele stadions uit Spanje en ademt een pure voetbalsfeer. Het is hier waar de spelers van Atlético net dat beetje extra kunnen geven. Het is in dit stadion waar de supporters nog over de boarding kunnen hangen om de ploeg naar de overwinning te schreeuwen. Bijna 55 duizend uitzinnige supporters zorgen in het Atlético Madrid shirt voor een ongekende voetbal beleving. Voor trainer Simeone is het klassieke voetbalstadion een tweede huis, waar hij als speler tweemaal actief was en als trainer besloot om terug te keren.

Het karakteristieke Atlético Madrid shirt

De knappe prestaties van 'Los Colchoneros' hebben wereldwijd tot bewondering geleid. Van een ploeg die in degradatienood verkeerde is de club uitgegroeid tot een niet te stoppen vechtmachine. Het Atlético Madrid shirt is voor exclusief voor de fans die van pure voetbalpassie houden. Als jij tot deze groep behoort dan kun je kiezen uit vele maten, van kinderen tot volwassen maten. Om het replica shirt nog meer betekenis te geven kun je bovendien kiezen voor shirtbedrukking volgens origineel font. Net zoals de ploeg is het shirt super stevig en kun je daardoor nog jaren genieten van het stoere shirt.

Klantbeoordeling 8.5

15716 beoordelingen