AS Roma voetbalshirts

Ben jij liefhebber van de spannende Serie A en is AS Roma daarbij jouw troef? De populaire club uit Italië is tot ver over de grenzen geliefd door voetbal liefhebbers wereldwijd. Het replica AS Roma shirt helpt jou om de Romeinse volksclub naar het volgende succes te schreeuwen. Avanti, Roma!
Geen producten gevonden voor deze selectie.

De club waar clubliefde normaal lijkt

Wat Francesco Totti en Daniele De Rossi met elkaar gemeen hebben is dat ze allebei in Rome geboren werden en nooit voor een andere club dan AS Roma hebben gespeeld. Beide spelers doorliepen de jeugdopleiding van het door hun geliefde Roma. Beide maakten ze ook hun professionele debuut in het door hun geliefde Roma. En beide besloten om nooit voor een andere ploeg te speler dan het door hun geliefde Roma. De twee middenvelders vormen samen de onuitputbare motor van het ervaren Romeinse middenveld. En allebei speelden talloze wedstrijden voor het nationale elftal van Italië waarmee ze in 2006 wereldkampioen werden. Twee geboren Romeinen, twee geboren wereldkampioenen.

Het AS Roma shirt dat altijd mooi blijft

Een ding verandert nooit in het voetbal: het shirt van AS Roma blijft altijd wonderschoon. De zeventig duizend man in het Stadio Olimpico maken zich elke thuiswedstrijd weer op voor de heldenontvangst van de moderne gladiatoren op voetbalschoenen. Het bijzondere AS Roma shirt kent een mooi contrast tussen de rode kleur en de gele accenten welke stijlvol zijn verwerkt in het markante outfit. Voetbalshirtskoning heeft het replica AS Roma shirt zoveel mogelijk voor de echte fan proberen te ontwikkelen. Met het lanceren van de replica editie is hierbij gezorgd voor een betaalbare oplossing. Het shirt is gemaakt van 100% polyester waarmee het heerlijk aanvoelt en zal blijven aanvoelen, dus ook na vele wasbeurten.

De bloedstollend spannende Serie A

Voor de fanatieke volgers van de grotere Europese competities, behoort de Serie A absoluut ook tot het voetbalmenu. Met de moordende onderlinge concurrentie blijft de Italiaanse competitie van de eerste tot laatste speeldag bloedstollend spannend. De club kan daarom niet zonder jouw support en met het AS Roma shirt zorg jij op gepaste wijze voor jouw bijdrage. Maak het nog specialer door bijvoorbeeld de spelersnaam van Totti of De Rossi op het AS Roma shirt te laten bedrukken. Als je liever je eigen naam hebt dan behoort dat natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Noteer alvast de volgende wedstrijd in je voetbalagenda en zorg dat je er helemaal klaar voor bent. 

Klantbeoordeling 8.5

15716 beoordelingen