AC Milan voetbalshirts

Fanatiek volger van AC Milan shirt? i Rossoneri is een club van statuur en behoort tot de grootsten op aarde. Supporters van de club zijn in alle hoeken van de wereld te vinden. Als jij de club ook een warm hart toedraagt dan past het AC Milan tenue helemaal bij jou.
per pagina
per pagina

AC Milan met een Nederlands tintje

De clubnaam Associazione Calcio Milan staat voor prestige. Van de uitverkorenen die het klassieke AC Milan voetbaltenue mochten dragen kwam een aanzienlijk deel uit Nederland. Clubpresident Galliani stelde onlangs maar liefst vier Nederlandse spelers op in het all-time dreamteam. Het Milanese supertrio dat bestond uit Ruud Gullit, Marco van Basten en Frank Rijkaard vormde eind jaren tachtig de basis voor ongekende successen waarbij het Europese voetbal jaren werd gedomineerd. Een generatie later mocht Clarence Seedorf gedurende 10 seizoenen het rood-zwarte shirt dragen. Daarbij pakte hij welgeteld tien prijzen, waaronder twee keer de Champions League. Daarnaast waren ook spelers zoals Mark van Bommel, Urby Emanuelson en Nigel de Jong actief voor de Milanezen.

Het prachtige i Rossoneri

De zwart-rode combinatie zorgt voor een ongekende voetbal uitstraling waarbij charme en exclusiviteit worden samengebracht. De bekende kleurencombinatie heeft zelfs tot de bijnaam van de prachtige club uit Milaan geleid. Het AC Milan voetbaltenue is krachtig en met de replica versie van Voetbalshirtskoning.nl heb je een net zo krachtig tenue, maar betaal je gelukkig wel een stuk minder. Het AC Milan shirt bestaat uit de clubkleuren en mooie verticale banen die voor een mooie lichaamsaansluiting zorgen. Met een comfortabele V-hals, de sponsornaam en het aangepaste clublogo is het AC Milan voetbaltenue helemaal compleet. Het replica tenue voor kids en volwassenen is kleurecht, waardoor het na elke wasbeurt nog even krachtig is. 

AC Milan voetbaltenue met shirtbedrukking

Voor de fanatieke aanhangers van AC Milan is met het goedkope replica tenue een uitstekend alternatief geleverd op de doorgaans te dure voetbaltenues. In de webshop van Voetbalshirtskoning kun je daarom kiezen voor replica tenues van verschillende Europese topclubs, waarbij de Italiaanse Serie A keurig is vertegenwoordigd. Om het Nederlandse tintje nóg completer te maken, kun je kiezen voor de mogelijkheid tot AC Milan shirtbedrukking. Dit betekent je eigen naam en de rugnummer naar keuze. Ook kun je natuurlijk kiezen voor je favoriete speler, waarbij de mogelijkheden uiteenlopend zijn. Misschien kies je wel voor één van de vier Nederlanders uit het all-time AC Milan dreamteam? 

Klantbeoordeling 8.5

15793 beoordelingen