Voetbalbroekjes

Onmisbaar bij iedere voetbalwedstrijd of training. Een voetbalbroekje of voetbalshort maakt je voetbaltenue compleet. Kies je voor een rood, wit, zwart of groen voetbalbroekje? En welke club of land heeft jou voorkeur? De voetbalbroekjes zijn geschikt voor heren en dames. Ook zijn er goedkope voetbalbroekjes voor kids. Van bijna alle broekjes zijn ook volledige voetbaltenues waarop wij een bundelkorting geven.

Producten 73-83 van 83

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. VSK Fly Voetbalbroekje Rood-Wit
  VSK Fly Voetbalbroekje Rood-Wit
  Vanaf € 4,95
 2. Patrick Keepersbroekje Calpe 201 Zwart
  Patrick Keepersbroekje Calpe 201 Zwart
  Vanaf € 14,95
 3. Antwerp FC Voetbalbroekje Thuis OP=OP
  Antwerp FC Voetbalbroekje Thuis OP=OP
  Vanaf € 4,95
 4. Groningen Voetbalbroekje Thuis
  Groningen Voetbalbroekje Thuis
  Vanaf € 2,95
 5. Groningen Baby Voetbalbroekje Thuis OP=OP
  Groningen Baby Voetbalbroekje Thuis OP=OP
  Vanaf € 2,95
 6. Suriname Baby Voetbalbroekje
  Suriname Baby Voetbalbroekje
  Vanaf € 9,95
 7. Portugal Voetbalbroekje Uit 2016-2018
  Portugal Voetbalbroekje Uit 2016-2018
  Vanaf € 9,95
 8. Munchen Keepersbroekje thuis 2017-2018 OP=OP
  Munchen Keepersbroekje thuis 2017-2018 OP=OP
  Vanaf € 2,95
 9. Duitsland Keepersbroekje 2018-2020
  Duitsland Keepersbroekje 2018-2020
  Vanaf € 9,95

Producten 73-83 van 83

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Maak je voetbaltenue compleet: met een voetbalbroekje

Een voetbalbroekje is een korte broek die gebruikt wordt tijdens het voetballen. Dit kan tijdens een officiële wedstrijd of bij een doordeweekse training. Het is belangrijk dat een voetbalbroekje lekker zit. Daarom zijn de meeste broekjes altijd gemaakt van een zachte elastische stof en is er een touwtje aanwezig om het broekje op maat af te stellen. Er zijn korte en lange voetbalbroeken. Korte voetbalbroekjes of voetbalshorts worden gedragen tijdens de dagen dat het weer het toelaat en maken deel uit van een voetbaltenue. Lange voetbalbroeken worden meestal gedragen tijdens koudere dagen en maken onderdeel uit van een trainingspak.

De landenteams zijn ook ruim vertegenwoordigd, denk daarbij aan het Nederlands elftal, België, Duitsland, Brazilië, Spanje en Argentinië. De voetbalbroekjes zijn geschikt voor zowel dames en heren. Voor kinderen zijn er kleine maten aanwezig. Kies je voor een los voetbalbroekje of toch in combinatie met een voetalbalshirt en een paar voetbalsokken? 

 


Klantbeoordeling 8.7

11662 beoordelingen