Voetbal Trainingspakken

Voetbal trainingspak nodig? Op de wat frissere dagen is het fijn om voor en na een zware wedstrijd een trainingspak te dragen. Maar je wilt natuurlijk wel een mooi trainingspak aan. Een voetbal trainingspak van jouw favoriete club of zelfs met jouw favoriete speler achter op je rug. Een trainingsjasje en broek waarmee je laat zien voor wie je bent! De trainingspakken zijn beschikbaar in maten voor kids en volwassenen.

Bekijk ook: BarcelonaMunchen | Nederlands Elftal | Belgie | Trainingsjacks | Trainingsbroeken

Producten 49-65 van 65

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Eindhoven Trainingsjack Thuis Afbeelding
  Eindhoven Trainingsjack Thuis Afbeelding
  Waardering:
  100%
  € 29,95
 2. Den Haag Trainingsbroek Thuis
  Den Haag Trainingsbroek Thuis
  € 21,95
 3. Patrick Trainingsjack Girona 125 Groen
  Patrick Trainingsjack Girona 125 Groen
  € 24,95
 4. Patrick Trainingsjack Girona 125 Rood
  Patrick Trainingsjack Girona 125 Rood
  € 24,95
 5. Patrick Trainingsbroek Girona 215 Zwart
  Patrick Trainingsbroek Girona 215 Zwart
  Waardering:
  100%
  € 17,95
 6. Patrick Keepersbroek Calpe 205 Zwart
  Patrick Keepersbroek Calpe 205 Zwart
  € 29,95
 7. Patrick Trainingspak Girona Eigen Naam Zwart/Grijs
  Korting
  Patrick Trainingspak Girona Eigen Naam Zwart/Grijs

  Vanaf € 29,95 Normale prijs € 39,95

 8. Patrick Trainingspak Girona Groen Eigen Naam
  Korting
  Patrick Trainingspak Girona Groen Eigen Naam

  Vanaf € 29,95 Normale prijs € 39,95

 9. Patrick Trainingspak Girona Eigen Naam Rood
  Korting
  Patrick Trainingspak Girona Eigen Naam Rood

  Vanaf € 29,95 Normale prijs € 39,95

 10. Patrick Trainingspak Girona Eigen Naam Geel
  Korting
  Patrick Trainingspak Girona Eigen Naam Geel

  Vanaf € 29,95 Normale prijs € 39,95

 11. Nederlands Elftal Trainingsbroek Uit
  Nederlands Elftal Trainingsbroek Uit
  € 21,95
 12. Brazilië Trainingsbroek Thuis
  Brazilië Trainingsbroek Thuis
  € 21,95

Producten 49-65 van 65

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

De voetbal trainingspakken van Voetbalshirtskoning: van een goede kwaliteit en toch goedkoop

Elke sportieve man of vrouw kan een trainingspak in de kast goed gebruiken. Een lekker warme broek en een jasje met lange mouwen. Perfect voor trainingen in de koude herfst- en wintermaanden en net zo lekker tijdens de warming-up en cooling-down in de lente en zomer. Een goed passende trainingsbroek en jack zorgen ervoor dat je warm blijft voorafgaand aan de fysieke inspanning. Maar ook na een innerverende wedstrijd is het belangrijk niet meteen weer af te koelen als je stopt met bewegen. Een trainingspak zorgt ervoor dat je temperatuur minder snel weer omlaag gaat, zodat je niet ziek wordt door de directe temperatuurwisseling. 

Voetbalshirtskoning heeft een breed aanbod aan voetbalkleding, waaronder voetbalshirts, complete voetbaltenues en voetbal merchandise. Maar met voetbal als één van de meest populaire sporten in Nederland, België en zelfs over de hele wereld, kan een mooie selectie replica trainingspakken natuurlijk niet ontbreken. Hier vindt je trainingspakken van topclubs als Brazilië en München, maar ook als je op zoek bent naar de pakken van de Nederlandse toppers Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht of het mooie retro trainingstenue van het EK88 ben je hier aan het juiste adres.

De replica trainingspakken zijn gemaakt van een goed polyester en relatief laag geprijsd. Al voor minder dan dertig euro heb je een mooi trainingspak in huis. Door het gebruik van polyester is het pak rekbaar en gaat het lang mee, ook na meerdere keren wassen zal de kleur mooi blijven. De trainingspakken zijn verkrijgbaar in alle maten. Van de allerkleinste maten voor de kids tot grote maten voor de grote heren onder ons. Voor dames, heren, jongens en meisjes. Beschikbaar in vele keuren, waaronder rood, oranje, blauw en zwart.

Wil je je trainingspak extra persoonlijk maken? Laat dan je voor- of achternaam op de achterkant bedrukken. Als je fan bent van een specifieke speler is het natuurlijk ook mogelijk zijn naam te laten bedrukken op het goedkope replica trainingspak. In combinatie met een bedrukt voetbalshirt of compleet voetbaltenue heb je zo de perfecte voetbaloutfit. Niet duur en geheel naar eigen smaak!

Klantbeoordeling 8.7

11499 beoordelingen