Ibrahimovic Voetbalshirts

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zlatan Ibrahimovic is een garantie voor spektakel

Ibrahimovic shirt kopen? Ibrahimovic staat altijd garant voor actie en spektakel. De Zweedse spits scoort doelpunt na doelpunt en is verantwoordelijk voor enkele van de mooiste goals die ooit zijn gescoord. De weg naar de Europese top werd ingezet bij Ajax en wat er daarna allemaal met zijn voetbalcarrière is gebeurd is van ongekend hoog niveau. Inmiddels is de Zweedse spits één van de beste voetballers ter wereld en is de koers ingezet naar de Champions League titel. Ibrahimovic is bovendien een speler met een verhaal. Van een uitzichtloze toekomst in een Zweedse achterstandswijk naar het uitgroeien tot één van de meest geliefde voetballers van de laatste jaren.

Ongekende successen

De legendarische spits noemt zichzelf een levende legende en hoewel het een tikkeltje narcistisch is kunnen we niets anders dan dezelfde conclusie trekken. Het doelpunt van Ajax tegen NAC waarbij de Zweed een hele rij NAC spelers op het verkeerde been zette is legendarisch. Het doelpunt tijdens de wedstrijd Zweden - Engeland is dat ook. Een omhaal zoals we die nog nooit eerder hadden gezien. Ook de prijzenkast van de superspits is legendarisch. Negen keer achtereenvolgend gekozen tot beste Zweedse voetballer van het jaar. Mooiste doelpunt van het jaar in 2013. Twee keer topscorer en één keer de beste buitenlandse speler van de Serie A. Verder won hij acht landstitels op rij met vijf verschillende clubs en is hij de enige speler die voor zes verschillende clubs heeft gescoord in de Champions league.

Een Ibrahimovic shirt van de levende legende?

In de voetbal webshop van voetbalshirtskoning.nl hebben we naast een breed aanbod voetbal fanshirts, trainingspakken, en voetbalsokken, ook hele stoere speler shirts. Het voetbalshirt Ibrahimovic is dan ook één van onze favoriete voetbalshirts. De legendarische spits van Paris Saint-Germain mag absoluut niet ontbreken in onze selectie spelersshirts. Naast het voetbalshirt Ibrahimovic hebben we bijvoorbeeld ook spelersshirts van Messi, Neymar, Robben, en Ronaldo. Het replica voetbalshirt Ibrahimovic is van een hoge kwaliteit en bovenal erg goedkoop. Gun jezelf daarom een voetbalshirt Ibrahimovic, want zonder Ibrahimovic is er geen show.

» Ga jij ook voor het stoere Ibrahimovic shirt? Kijk verder voor meer informatie, afbeeldingen, en de beschikbare maten. Wil je meer weten over het voetbalshirt Ibrahimovic? Neem dan contact met ons op. Met het ibrahimovic shirt shine je op de velden!

Klantbeoordeling 8.7

12438 beoordelingen