Voetbalshirts met lange mouwen

Ben jij liefhebber van voetbalshirts, maar vind je het ‘s winters gewoon te koud om ze te dragen? Met een voetbalshirt met lange mouwen heb je naast een gaaf replica shirt, ook meteen een prettig shirt in huis voor wanneer het kouder begint te worden. En dat is wel zo handig! 

per pagina
per pagina

De kracht van de kleur rood

Wist jij dat een groot deel van de meeste succesvolle clubs de kleur rood in het shirt hebben verwerkt? In Nederland wordt de traditionele top-drie gevormd door Ajax, PSV en Feyenoord. De meest succesvolle Duitse club? Natuurlijk, Bayern München. In Engeland zijn Arsenal FC, Liverpool FC en Manchester United traditioneel gezien het meest succesvol. Met de kleur? Jawel, rood. In Spanje komen we uit bij FC Barcelona, Real Madrid, Atlético Madrid en Sevilla. Afgezien van Real Madrid allemaal met de kleur rood in het voetbaltenue. De meest succesvolle Italiaanse club? AC Milan. Van Turkije? Galatasaray. Portugal? Benfica. En zo kunnen we wel even doorgaan. Voetbalshirtskoning houdt niet alleen van de kleur rood, maar ook van een complete collectie. Daarom vind je ook voetbalshirts met lange mouwen in het uitgebreide assortiment.

Een voetbalshirt voor alle seizoenen

Baal jij ook zo dat je jouw favoriete voetbalshirt vaak niet aan kunt doen omdat het te koud is? Als de temperatuur niet helemaal meewerkt wordt het een stuk minder aangenaam om een voetbalshirt met korte mouwen aan te trekken. Ook in de wintermaanden wil je natuurlijk laten zien voor welke club je bent. Met voetbalshirts lange mouwen wordt dit nu wel mogelijk.

Of je nu fan bent van Real Madrid, FC Barcelona, Bayern München of Paris Saint-Germain: voor jouw voetbalshirt met lange mouwen is er volop keuze. Bovendien is het voetbalshirt van een cooltech techniek voorzien waardoor deze zowel in de winter,- als zomermaanden prima gedragen kan worden.

Meedenken met de voetbalfan

Voetbalshirtskoning snapt dat je ten alle tijden wilt laten zien welke voetbalclub jij in het hart hebt gesloten. Voetbalfan zijn is seizoensonafhankelijk en moet ook kunnen worden getoond wanneer het kouder begint te worden. Bij jouw voetbalshirts met lange mouwen kun je ook kiezen voor de bedrukking van de naam en rugnummer van jouw favoriete speler. Je kunt hierbij rekenen op een ruim aanbod van verschillende maten en op shirts die geschikt zijn voor zowel jongens als meisjes. Dankzij het brede assortiment geniet je het gehele jaar door van goedkope replica shirts. Weer of geen weer, jij bent er in ieder geval klaar voor. 

Klantbeoordeling 8.6

14352 beoordelingen