Keeperskleding

Keeperskleding voor voetbal koop je hier. Verdedig jij jouw doel met volle overtuiging? Is het strafschopgebied jouw terrein en zorg je ervoor dat niemand hier een kans maakt? Voor de keeper die ook onder druk de nul houdt is een overtuigende uitstraling en stoere keeperskleding een belangrijke factor.

Populair: Keeperstenue | Keepersshirt

Producten 25-41 van 41

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Patrick Keepersbroekje Calpe 201 Zwart
  Patrick Keepersbroekje Calpe 201 Zwart
  Vanaf € 14,95
 2. Patrick Keepersset Calpe Limoen Lange Broek
  Patrick Keepersset Calpe Limoen Lange Broek

  Vanaf € 39,95 Normale prijs € 54,95

 3. Patrick Keepersset Calpe Eigen Naam Limoen Korte Broek
  Patrick Keepersset Calpe Eigen Naam Limoen Korte Broek

  Vanaf € 34,95 Normale prijs € 44,95

 4. Patrick Keepersset Calpe Violet Lange Broek
  Patrick Keepersset Calpe Violet Lange Broek

  Vanaf € 39,95 Normale prijs € 54,95

 5. Patrick Keepersset Calpe Violet Korte Broek
  Patrick Keepersset Calpe Violet Korte Broek

  Vanaf € 34,95 Normale prijs € 44,95

 6. Patrick Keepersset Calpe Fuxia Lange Broek
  Patrick Keepersset Calpe Fuxia Lange Broek

  Vanaf € 39,95 Normale prijs € 54,95

 7. Patrick Keepersset Calpe Fuxia Korte Broek
  Patrick Keepersset Calpe Fuxia Korte Broek

  Vanaf € 34,95 Normale prijs € 44,95

 8. Patrick Keepersset Calpe Blauw Korte Broek
  Patrick Keepersset Calpe Blauw Korte Broek
  Waardering:
  80%

  Vanaf € 34,95 Normale prijs € 44,95

 9. Patrick Keepersset Calpe Blauw Lange Broek Eigen Naam
  Patrick Keepersset Calpe Blauw Lange Broek Eigen Naam

  Vanaf € 39,95 Normale prijs € 54,95

 10. Munchen Keepersbroekje thuis 2017-2018 OP=OP
  Munchen Keepersbroekje thuis 2017-2018 OP=OP
  Vanaf € 2,95
 11. Munchen Keeperstenue Thuis Eigen Naam 2017-2018 - OP=OP
  Munchen Keeperstenue Thuis Eigen Naam 2017-2018 - OP=OP

  Vanaf € 14,98 Normale prijs € 29,95

 12. Duitsland Keepersshirt Neuer 2018-2020
  Duitsland Keepersshirt Neuer 2018-2020
  Waardering:
  90%
  Vanaf € 17,95
 13. Duitsland Keepersbroekje 2018-2020
  Duitsland Keepersbroekje 2018-2020
  Vanaf € 9,95
 14. Duitsland Keeperssokken 2018-2020 Kids/Senior
  Duitsland Keeperssokken 2018-2020 Kids/Senior
  Vanaf € 8,95
 15. FC Barcelona Keepershandschoenen
  FC Barcelona Keepershandschoenen
  Vanaf € 12,95
  Niet op voorraad

Producten 25-41 van 41

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Keepers die het verschil maken

Is de rol van keeper voor jou weggelegd? Als we aan Oranje denken en de rol van keepers hierin, dan denken we gelijk aan Edwin van der Sar. Als pupil van Louis van Gaal begonnen bij Ajax en daarmee het begin van een imposante voetbalcarrière. Na Juventus en Fullham komt Van der Sar bij Manchester United terecht waar hij bewijst bij de beste keepers aller tijden te behoren. In de lente van 2008 wint hij zijn tweede Champions League. Een penaltyserie moet in de finale tegen Chelsea de winnaar aanwijzen. Man U zegeviert, omdat Van der Sar een penalty van Nicolas Anelka stopt. Voetbalshirtskoning is fan van keepers die het verschil maken en zorgt daarom voor een gevarieerd aanbod van goedkope keeperskleding.

Een ruim aanbod keeperskleding

Zorg jij ervoor dat niemand je voorbij komt binnen het strafschop gebied? Voetbalshirtskoning helpt je graag bij de keuze voor jouw keepersshirt. Of om het helemaal af te maken, ga je voor een compleet keeperstenue. Hoe dan ook, de keuze is reuze. Je kunt kiezen uit een groot aanbod keeperskleding, shirts met korte en lange mouwen, en zowel thuisshirts als uitshirts van de populairste voetbalclubs van o.a. Barcelona, Real Madrid en Bayern München. En de bekendste voetballanden waaronder het Nederlands elftal en België. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, voor zowel kids als volwassenen, als jongens en meisjes. Houd de voetbalshop altijd nauwgezet in de gaten voor de vele aanbiedingen waardoor je kunt genieten van voordelige kortingen.

Stap in de voetsporen van je favoriete doelman

Heb je een keeper welke als jouw voorbeeld geldt? Keepers worden steeds multifunctioneler en doen meer dan alleen de bal tegenhouden. Zo zijn spelinzicht en voetballend vermogen ook belangrijke eisen aan de de moderne keeper. Manuel Neuer is hier een uitstekend voorbeeld van en daarom kun je kiezen voor een keepersshirt van deze complete keeper. Ook andere wereldkeepers zoals Courtois zijn in de collectie vertegenwoordigd. Naast de rol van keepers zelf, is ook de keeperskleding meegegaan met de tijd. Huidige keepersshirts zijn dan ook visueel aantrekkelijk en vormen een mooi item voor elke voetballiefhebber. Kleed jezelf in de replica keeperskleding van je favoriete doelman en stap als winnaar van het veld. 

Klantbeoordeling 8.7

11662 beoordelingen