Voetbalshirtje

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filteren
 1. Belgie Voetbaltenue Hazard Uit 2018-2020 Kids / Senior OP=OP
  Belgie Voetbaltenue Hazard Uit 2018-2020 Kids / Senior OP=OP
  Waardering:
  100%

  Vanaf € 27,95 Normale prijs € 32,95

 2. Belgie Voetbalshirt Hazard Uit 2018-2020 Kids / Senior OP=OP
  Belgie Voetbalshirt Hazard Uit 2018-2020 Kids / Senior OP=OP
  Waardering:
  80%
  Vanaf € 14,95 Normale prijs € 19,95
 3. Real Madrid Voetbalshirt Hazard Uit 2019-2020 Senior
  Real Madrid Voetbalshirt Hazard Uit 2019-2020 Senior
  Waardering:
  100%

  Vanaf € 44,95

 4. Chelsea Hazard Voetbalshirt + broekje
  Chelsea Hazard Voetbalshirt + broekje

  Vanaf € 47,90

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Ben je op zoek naar een voetbalshirtje van je favoriete club, of wil je laten zien dat je voor het Nederlands Elftal bent? Koop online je voetbalshirtje van een van de diverse clubs, of schaf de landen shirts aan, waarmee je kiest voor het meest belangrijke onderdeel van het voetbaltenue. De shirtjes zijn uiteraard beschikbaar in jouw maat, waardoor je er eenvoudig voor zorgt dat het shirt je goed zal passen en je er optimaal plezier van hebt.

Club voetbalshirtje
Kies een club voetbalshirtje van Manchester United, of laat zien dat je een fan bent van het stijlvolle Real Madrid. Je kunt daarnaast uiteraard kiezen voor een shirt van Barcelona en ook wanneer je fan bent van Internazionale kun je een prachtig shirt aanschaffen. Altijd de goedkoopste voetbalshirts. De shirts zijn van een goede kwaliteit en zorgen ervoor dat je tijdens je eigen voetbaltraining kunt laten zien waar je helden spelen. Draag de shirts daarnaast wanneer je thuis bent of je naar het stadion gaat. Met een club voetbalshirtje van je favoriete club wordt jij wellicht de volgende ster, of laat je iedereen zien wie jij een warm hart toedraagt. 

Landen voetbalshirtje 
Daarnaast kun je natuurlijk kiezen voor een landen voetbalshirtje, waarbij het Nederlands Elftal waarschijnlijk de meest interessante keuze is. Trek het shirt aan tijdens de wedstrijden van Oranje, of zorg er op Koninginnedag voor dat je volledig in het oranje voor de dag kunt komen. Daarnaast kun je kiezen voor een aantal andere voetbalshirtjes van landen, waarbij Spanje en Italië beschikbaar zijn, maar je ook kunt kiezen voor een shirt van Engeland of wellicht Turkije. Kies het landen voetbalshirtje waar jij je prettig in voelt en laat anderen tijdens de training of het voetballen op straat zien wat je in huis hebt. 

Voetbalshirtje in jouw maat 
Je kunt uiteraard kiezen voor een voetbalshirtje in jouw maat, waardoor je je hier zo vrij mogelijk in kunt bewegen. Het materiaal is zo soepel mogelijk samengesteld, waardoor je er als een echte voetballer het veld mee op kunt stappen. Neem de bal aan op je borst of sprint zo snel mogelijk de ruimte in. Met een voetbalshirtje van je favoriete club of land zorg je ervoor dat jij laat zien wat je in huis hebt, aangezien de shirts heerlijk zitten en je nauwelijks merkt dat je ze draagt tijdens het voetballen of sporten.

Klantbeoordeling 0

12438 beoordelingen