Real Madrid Uitshirt 2020-2021

Real Madrid Uitshirt 2020-2021

Het nieuwste Real Madrid uitshirt 2020-2021 is een directe verwijzing naar het seizoen 2014-2015 en dat is best opmerkelijk. In dat seizoen zou Real noch kampioen worden, noch de Champions League winnen. Wat het wel won was de UEFA Super Cup en het WK voor clubteams, maar de twee grootste prijzen bleven toch achterwege. Afgelopen seizoen werd wel het landskampioenschap verovert, maar gebeurde dat door de coronacrisis zonder al te veel flair. Of het nieuwe shirt van Real wel over flair beschikt? Dat vertellen we je in onze complete review over het nieuwste voetbalshirt van de Madrilenen.

Real Madrid uittenue 2020-2021

Wat meteen opvalt is de kleur roze, maar ook de v-hals. Daar zijn we zelf nooit zo’n fan van, maar in het seizoen 2020-2021 zullen we het er toch mee moeten doen. Zowel het uitshirt als het Real Madrid thuisshirt beschikken over de v-hals. Alle logo’s die we tegenkomen op het uitsshirt zijn donkerblauw en dat zorgt op zich voor een mooi effect zo met de roze kleur op de achtergrond. Uiteraard gaat het in dit geval om het Adidas logo en het clublogo terwijl Emirates Airlines de hoofdsponsor is van de Madrileense club. Wat nog meer opvalt zijn de Adidas strepen die aan de zijkanten lopen. Ook deze zijn donkerblauw van kleur. Anders dan bij veel andere voetbalshirts zit het nieuwe shirt iets losser. Dat zal vooral zo zijn met het replica shirt, terwijl de professionele editie juist weer iets getailleerder zal zijn. 

Real Madrid uittshirt 2020-2021

Real Madrid voetbalbroekje en voetbalsokken

Het complete Real Madrid tenue bestaat aankomend seizoen uit een roze voetbalbroekje dat aan de zijkanten is voorzien van donkerblauwe Adidas strepen. Voor de shorts van Real geldt dat de logo’s juist weer roze van kleur zijn. De voetbalsokken zijn eveneens roze en hebben aan de bovenkant van de kous ook roze verwijzingen, dat gaat in dit geval om de strepen van Adidas. De voetballers van Real zelf dragen de Authentic Edition wat betekent dat ze net even wat strakker en lichter vallen dan de replica variant. Het doel uiteraard daarbij is om de drager zo weinig mogelijk te belasten tijdens het sporten. 

Real Madrid uitsshirt 2020-2021 nieuw

Real Madrid uitshirt kopen? 

Qua transfers is het nog redelijk stil in Madrid, maar dat zal ook alles te maken hebben met de onzekerheden tijdens de huidige coronacrisis. Wat in ieder geval wel zeker is, is dat de club uit de Spaanse hoofdstad kan beschikken over een selectie waar menig voetbalclub jaloers op zou zijn. Sergio Ramos is misschien wel de absolute sterspeler van het elftal, maar Karim Benzema is degene die modelleert tijdens de presentatie van het shirt. Of het shirt in de smaak zal vallen is nog even afwachten, maar het nieuwe seizoen wordt in ieder geval op 20 september afgetrapt met de uitwedstrijd tegen Real Sociedad. En aangezien de Madrilenen op bezoek gaan is de kans groot dat je het Real Madrid uitshirt 2020-2021 voor het eerst in een officieel duel zult zien.

Klantbeoordeling 8.6

13133 beoordelingen