Real Madrid Uitshirt 2019-2020

Real Madrid Uitshirt 2019-2020

Vorig seizoen was het shirt nog donkergrijs/zwart, maar voor dit seizoen is het Real Madrid uitshirt 2019-2020 net wat tintjes lichter. Hoewel het nieuwe uitshirt wel het één en ander weg heeft van het shirt van vorig jaar, zien we ook meteen een gelijkenis met het nieuwe thuisshirt van Real Madrid: de accenten zijn namelijk in de gouden kleur. En daarmee wil de Madrileense waarschijnlijk doen geloven dat het dit seizoen dan weer moet gebeuren: de prijzen moeten naar het Santiago Bernabéu. Daarvoor zijn de nodige versterkingen gekomen, want het afgelopen seizoen moet zo snel mogelijk worden vergeten. Señoras y señores, we vertellen jullie graag meer over het nieuwe uitshirt van Real.    

Real Madrid uitshirt 2019-2020

Daarbij zal de all-over print vooral opvallen. Het shirt is voor het grootste deel navy blauw van kleur en de print die daarin zichtbaar is staat weer symbool voor het geluid van de juichende Real-fans. Het slogan van het nieuwe Real uitshirt is dan ook heel toepasselijk: Create the Noise. De gouden details op het shirt zijn weer een verwijzing naar de imposante prijzenkast van de Madrileense succesclub. De meeste voetbalfans zullen wel weten dat Real maar liefst 13 keer de Champions League wist te winnen. Maar wist je ook dat de club 2 keer de UEFA Cup heeft gewonnen, net als 4 keer de Europese Supercup en 4 keer het WK voor clubteams? Wat dat betreft heeft de club dus recht van spreken om met gouden verwijzingen te komen. Ook het clublogo, het merklogo en het sponsorlogo zijn in het goud verwerkt op het shirt. Of wat dacht je van de speciale Fifa-badge voor het gewonnen WK?

Real Madrid uitshirt 2019-2020

Real Madrid uittenue 2019-2020

Naast de gouden accenten kent het shirt ook verschillende navy blauwe accenten. Zo zijn er de 3 strepen op de schouders bijvoorbeeld. Die zijn donker van kleur, terwijl datzelfde geldt voor de ronde hals. Het Real Madrid uittenue kent verder ook een navy blauw voetbalbroekje dat ook is voorzien van gouden details. De welbekende Adidas strepen aan de zijkanten van de voetbalshorts zijn wel weer donkerblauw van kleur. Diezelfde kleur zien we terug in de voetbalsokken. Het logo van Adidas en de initialen van de club, RMCF, zijn wel weer goud van kleur. Tot slot is het tenue van Real Madrid voorzien van de Climacool technologie. Je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen dat deze techniek het shirt koel moet zien te houden.

 Real Madrid uitshirt 2019-2020

Real Madrid voetbalshirt kopen?

Een beetje verkoeling zal de sterspelers van Los Blancos geen kwaad doen, want het wordt nogal een gevecht om een plekje in de basis. Wat dacht je ervan dat spelers als Eden Hazard (100 miljoen), Éder Militão (42 miljoen), Luka Jović (60 miljoen), Rodrygo (45 miljoen), en Ferland Mendy (48 miljoen) werden gekocht door voorzitter Florentino Pérez. Denk jij dat deze spelers het verschil gaan maken? Dan heb je gelijk. Wij hebben een brede en betaalbare collectie van fanshirts van Real Madrid voor je die beschikbaar is voor kids en volwassenen. Of je moedig de spelers natuurlijk aan in het Real Madrid uitshirt 2019-2020.

Klantbeoordeling 8.6

13230 beoordelingen