Real Madrid Thuisshirt 2020-2021

Real Madrid Thuisshirt 2020-2021

Het was door de hele coronacrisis even wat langer wachten dan gebruikelijk, maar het Real Madrid thuisshirt 2020-2021 is dan eindelijk daar. En het voetbalshirt van Real is weer enorm herkenbaar geworden. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de gebruikelijke clubkleuren, maar we doelen eigenlijk ook op een ander shirt uit het recente verleden dat ons doet denken aan deze editie. Om welk shirt dat gaat, leggen we hieronder uit. In onze uitgebreide review over het Real thuisshirt 2021-2021 bespreken we het complete tenue van Adidas met je: van top tot teen, de arriba abajo

Real Madrid thuistenue 2020-2021

Het nieuwste Real Madrid thuisshirt beschikt over een vrij eenvoudig design. Het voetbaltenue haalt de inspiratie daarvoor uit de alom geprezen clubmentaliteit: het voortdurend presteren, ook al is de druk torenhoog. Het shirt van Real zelf is natuurlijk wit, maar opvallend zijn de roze accenten. Die doen weer heel erg denken aan het thuisshirt van 2014-2015 toen er ook roze details op het shirt terugkwamen. Op het huidige shirt zien we de opvallende details alleen in de Adidas strepen die aan de zijkant van het shirt te vinden zijn. Het tenue is gebaseerd op de zogenaamde Condivo 20 template waarbij het shirt een wat saaie v-hals heeft gekregen. Op het shirt zien we verder het clublogo en het Adidas logo in hun originele kleuren en geldt datzelfde voor de shirtsponsor Emirates Airlines. 

Real Madrid thuisshirt 2020-2021

Real Madrid voetbalbroekje en voetbalsokken

Naast het voetbalshirt is het Real Madrid tenue voorzien van een wit voetbalbroekje waar aan de zijkant roze strepen van Adidas te vinden zijn. Dit broekje bevat ook het clublogo en het merklogo. De voetbalsokken zijn eveneens wit van kleur geworden en beschikken aan de bovenkant over de welbekende Adidas strepen. Die zijn roze geworden. Het Real Madrid tenue kent een primeur met de innoverende AeroReady en HTReady technologie. Dit zorgt er gezamenlijk voor dat transpiratie sneller wordt afgestoten en dat er meer ventilatie plaatsvindt. Bovendien zit het shirt hierdoor ook een stuk getailleerder dan bijvoorbeeld de replica variant. Terwijl voetbalshirts vroeger lekker losjes zaten, moeten ze nu juist strak zijn. 

Real Madrid voetbalshirt 2020-2021

Real Madrid thuisshirt kopen? 

Met welke spelers het allemaal gaat gebeuren is nu natuurlijk wat lastig stellen tijdens de transferperiode, maar onze verwachting is dat het nieuwe seizoen wel wordt afgetrapt met de bekende namen binnen de gelederen. En dat zijn nogal wat namen. Want met Sergio Ramos, Karim Benzema, Marco Asensio en Vinícius Júnior beschikken Los Galácticos weer over een erg sterke selectie. De fans moeten nog wel even geduld hebben voordat Real terugkeert in het oude, vertrouwde Bernabéu, want dit is op dit moment in verbouwing. Gelukkig is het nieuwe Real Madrid thuisshirt 2020-2021 er al wel om in de stemming te komen voor het nieuwe seizoen.

Klantbeoordeling 8.6

13135 beoordelingen