Real Madrid Thuisshirt 2018-2019 Benzema

Real Madrid Thuisshirt 2018-2019 Benzema

Dit seizoen in het Real Madrid thuisshirt 2018-2019 wordt het tiende seizoen van Karim Benzema in Madrileense gelederen. Toch is de Frans-Algerijnse aanvaller nooit echt geaccepteerd door de kritische aanhang van Real Madrid. Nu Cristiano Ronaldo is vertrokken ligt de hoop van de supporters bij spelers als Modrić, Bale en Benzema zelf. Zal het de nummer 9 nu eindelijk lukken om de harten te winnen van het publiek?

Real Madrid thuisshirt Benzema

Als Real Madrid z’n voetbalshirt presenteert dan weet je dat het eigenlijk alleen maar een mooi shirt kan worden. Voor het Real Madrid thuisshirt 2018-2019 kunnen we eigenlijk niets anders stellen dan dat het een mooi shirt is. Wat we de laatste jaren wel vaker zien is hoe er met de kraag wordt geëxperimenteerd en ook de huidige kraag is weer anders dan voorgaande edities. Het gaat dit keer om een kraag met een knoopje, terwijl de bekende Adidas strepen over de schouders heen lopen. Alle details zijn zwart van kleur en dat staat mooi af tegen de witte kleur van het voetbaltenue zelf. In dit thuisshirt van Real Madrid gaat Benzema op jacht naar de prijzen én de goals.

Real Madrid thuisshirt 2018-2019

De eindelijke acceptatie van Karim Benzema?

Toen de spits naar het Santiago Bernabéu kwam, waren de supporters van Real wat sceptisch. En die twijfels zijn nooit verdwenen. Inmiddels is de aanvaller echter alweer bijna een decennium actief voor de club en daarbij is hij zelfs uitgegroeid tot de derde aanvoerder. Geloof jij in de nummer 9 van Real? Dan hebben we een hoop Real Madrid replica producten voor je die de moeite waard zijn om te bekijken. Zo hebben we shirts voor zowel volwassen als kids. En door de replica producten wordt het kopen van een voetbalshirt ook een stuk goedkoper. Onze voetbal fanshop is er namelijk voor elke Real supporter. Van jong tot oud!

Klantbeoordeling 8.7

12016 beoordelingen