Real Madrid Thuisshirt 2018-2019 Modrić

Real Madrid Thuisshirt 2018-2019 Modrić

Real Madrid-superster Luka Modrić wordt niet zonder reden beschouwd als één van de beste spelers van dit moment. Sterker nog: een hoop van zijn teamgenoten vinden dat het tijd is dat Modrić de hegemonie doorbreekt van Messi en Ronaldo en wordt verkozen tot beste speler van de wereld. Na een ijzersterk WK en lang twijfelen over zijn toekomst zullen ze in Madrid opgelucht ademhalen dat de Kroatische middenvelder ook dit seizoen nog te bewonderen is in het Real Madrid shirt.

Real Madrid thuisshirt Modrić

Het nieuwe thuisshirt 2018-2019 van Real Madrid wijkt niet heel erg af van wat we gewend zijn van de Madrileense club. Het shirt is wit van kleur en dat geldt ook voor de andere onderdelen van het drievoudige tenue. Modrić en zijn teamgenoten zullen in dit shirt te bewonderen zijn in maar liefst vier competities dit seizoen. Zo zal het shirt worden gedragen tijdens de thuisduels in de Spaanse Primera División, de Copa del Rey, de Champions League en het WK voor clubteams. Over het shirt zelf valt ook genoeg te melden. Zo is het voetbalshirt wit van kleur, maar zijn de accenten zwart. Deze zwarte accenten zien we rondom de schouders en de onderkant van de mouw. Achterop het Real shirt vinden we het heilige rugnummer 10 dat is weggelegd voor de kleine baltovenaar uit Kroatië.

Real Madrid thuisshirt 2018-2019

Lukita

In de kleedkamer staat Modrić bekend als Lukita, verwijzend naar het tengere postuur van de middenvelder. Samen met Toni Kroos dicteert de Kroaat op het middenveld en geven ze bijna elke tegenstander het nakijken. Wij zijn groot liefhebber van de sierlijke nummer 10 en hebben daarom een breed aanbod van Real Madrid replica producten voor je. Zo kun je kiezen op voetbalshirts, volledige tenues en zijn er shirts voor zowel volwassen fans als kids. Het voordeel van onze fanshop is dat de shirts daardoor goedkoop zijn en een interessant alternatief zijn op het kopen van peperdure voetbalshirts. Kijk snel verder.

Klantbeoordeling 8.7

12016 beoordelingen