PSV Uitshirt 2016-2017

PSV Uitshirt 2016-2017

PSV doet het bij de presentatie van de nieuwe 2016-2017 collectie anders dan de meeste andere clubs. De gehele nieuwe collectie voor het seizoen 2016-2017 werd tegelijkertijd gepresenteerd. Dat betekent zowel het thuisshirt als het PSV uitshirt 2016-2017. Zo weet de fan waar het aan toe is en kan er meteen weer worden overgegaan tot de orde van de dag. Zakelijk, zoals het spel van de Eindhovenaren. Dezelfde zakelijkheid zagen we ook terug tijdens de online presentatie. Zonder al te veel bombarie werden beide shirts via sociale media aangekondigd. Eén simpele afbeelding voor het nieuwe thuisshirt en één simpele afbeelding voor het PSV uitshirt. Het shirt zelf is donker geworden en staat in contrast met het rood-witte thuisshirt. Het duurt nog even voordat het nieuwste shirt van PSV officieel in gebruik zal geworden, maar voor de die-hard fans was het voetbalshirt al te bezichtigen tijdens de eerste oefenwedstrijd van de zomerse oefencampagne.

PSV uit shirt 2016-2017

Op zaterdag 2 juli kon het publiek voor het eerst kennismaken met het nieuwe uitshirt. Tijdens het oefenduel tegen V.V. Dongen droegen de mannen van Phillip Cocu voor het eerst het gehele tenue. De wedstrijd zelf met 1-3 gewonnen, maar er was vooral ook oog voor de nieuwe driedelige set. Het nieuwste PSV uitshirt is voor het grootste gedeelte navy blauw en kent licht blauwe accenten. Deze accenten zijn te zien in een brede horizontale baan over de borst. In de bies, aan de onderkant van de mouwen, zijn deze kleuren opnieuw te zien. De achterkant is volledig in de navy blauwe kleur en biedt een mooie achtergrond voor het witte rugnummer en de spelersnaam. Wel zal deze open vlakte waarschijnlijk worden opgevuld met een sponsornaam. Als we verder kijken naar de logo’s, dan zien we deze uiteraard terug op borsthoogte. Rechts die van Umbro en links het logo van de club zelf. Voor het Engelse merk is het nu het tweede seizoen dat het aan de club is verbonden. Het is niet de enige plek op het shirt waar het Umbro logo te zien is. Ook op de beide mouwen staat het woord Umbro geschreven. Boven het clublogo staan de twee gouden sterren, waarbij elke ster tien kampioenschappen uitbeeldt. Voor PSV geldt dat het totale aantal landstitels momenteel op 23 ligt, waarvan de laatste titel vorig seizoen op de laatste speeldag werd binnengesleept. Het blijft overigens wel een gek gezicht om na meer dan drie decennia een andere sponsornaam op het shirt terug te zien. Over het midden staat namelijk Energiedirect.nl geschreven, in plaats van het vertrouwde Philips. De samenwerking met de nieuwe sponsor werd in april van dit jaar bezegeld en zal tot medio 2019 doorlopen. Net zoals vele andere voetbalcollecties is ook het nieuwste PSV shirt er één die is voorzien van kleine details. De binnenkant van de kraag bevat namelijk een strip in de kleuren van de Brabantse en Eindhovense vlag, met daaronder de coördinaten van het Philips Stadion: 51.418°, 54675° E. Dit stadion werd op 12 december 1910 in gebruik genomen en kende in de eerste seizoenen een capaciteit voor een paar duizend toeschouwers. Inmiddels, meer dan een eeuw later passen er maar liefst 35.000 fans in het stadion. Het is een verwijzing waard.

PSV nieuw uitshirt 2016-2017

PSV uittenue 2016-2017

Ook voor het PSV shirt geldt, dat het broekje en de sokken een belangrijk onderdeel zijn van het nieuwe tenue. Het PSV voetbalbroekje is in dezelfde stijl als het shirt. Dat betekent de donker navy blauwe kleur en een licht blauwe streep. Deze lichte streep loopt via de achterkant tot ongeveer halverwege het broekje. De voorkant van het broekje kent deze streep niet en biedt plaats aan het PSV logo en het Umbro embleem. Ook hier is het PSV logo voorzien van de twee gouden sterren. De sokken zijn in het lichtblauw en hebben de clubnaam van PSV op de achterkant geschreven. Dit is geschreven in de witte kleur, terwijl de tekst in de vorm van een balk wordt omringd door de donkerblauwe kleur. Over beide onderdelen mag gerust worden gesteld dat ze weinig verbazen. Noch de kleur, nog de details zijn noemenswaardig. Wel is het tenue in zijn geheel natuurlijk de driedelige set die in het seizoen 2016-2017 zal worden gedragen door een indrukwekkend rijtje spelers. Zo zullen onder meer Luuk de Jong, Jürgen Locadia, Gastón Pereiro en Héctor Moreno te zien zijn in het nieuwe PSV shirt. De eerste wedstrijd waarin dat gebeurt is tegen FC Utrecht. En hoewel dat nooit een makkelijke wedstrijd is, zullen de PSV fans waarschijnlijk alle vertrouwen hebben in het nieuwe seizoen. Nu is het voor de Eindhovenaren alleen nog te hopen dat de selectie intact blijft en waar nodig wordt aangevuld met nieuwe spelers.

PSV uitshirt voor seizoen 2016-2017

Het PSV voetbalshirt 2016-2017 nu kopen?

PSV uitshirt seizoen 2016-2017

Het PSV shirt behoort elk seizoen tot de meest populaire voetbal artikelen van Nederland. Ook het PSV uitshirt zal weer veelvuldig worden besteld door iedereen die PSV-gezind is. Voor de fans die op zoek zijn naar een betaalbaar shirt is het PSV fanshirt gelanceerd. Dankzij de mesh structuur voelt het shirt prettig aan en kan deze nog vele seizoenen mee. Ook is aan andere opties gedacht zoals de gave mogelijkheid tot shirtbedrukking. Of jij nu de naam van Guardado of De Jong op jouw PSV shirt 2016-2017 wil hebben gedrukt; het kan allemaal in de complete webshop van Voetbalshirtskoning. Ook als jij jouw shirt liever wilt personaliseren met jouw eigen naam en een zelfgekozen rugnummer, dan kun je dat bij jouw bestelling opgeven. Doe dat wel voor zaterdag 6 augustus. Dan is namelijk de eerste (uit)wedstrijd van het seizoen. Die ongetwijfeld zal worden gespeeld in het nieuwe PSV uitshirt.

Klantbeoordeling 8.6

9408 beoordelingen