PSV Thuisshirt 2019-2020

PSV Thuisshirt 2019-2020

Er werd lang over gespeculeerd, maar Bruma werd dan uiteindelijk toch gepresenteerd bij PSV en wel meteen in het PSV thuisshirt 2019-2020. De in het Afrikaanse Guinee-Bissau geboren Portugese aanvaller komt over van het Duitse RB Leipzig en daarbij werd 12 miljoen euro voor de 7-voudig international betaald. Dit is het shirt waarin de Portugees moet schitteren en wel vooral tijdens de thuiswedstrijden in de Eredivisie en de Champions League. Ook de thuisduels in de KNVB beker worden uiteraard in dit rood-witte shirt gespeeld.  

PSV thuisshirt 2019-2020

We zien wel vaker voor het aankomende seizoen dat de shirts terugstappen naar een klassiek ontwerp. Dat geldt bijvoorbeeld voor het nieuwe voetbalshirt van Manchester City, maar toch ook zeker voor het nieuwe tricot van PSV. De banen zijn weer verticaal en uiteraard rood en wit van kleur. Wel worden deze banen onderbroken door de opdruk van de sponsornaam. Dat is dus een flinke verandering ten opzichte van vorig seizoen. Metropoolregio Brainport Eindhoven is de naam en laten we zeggen dat dit een samenwerkingsverband is van verschillende partijen uit de regio Eindhoven. De hals heeft een kleine opening aan de onderkant en lijkt een combinatie tussen een ronde hals en een v-hals. De logo’s van Umbro en de club zelf vinden we respectievelijk op de rechter,- en linkerkant van de borst. Ook is daar een plekje ingeruimd voor de 2 kampioenssterren die in dit geval verwijzingen naar de in totaal 24 landstitels van de Eindhovenaren. 

PSV thuisshirt van 2019-2020

PSV thuistenue 2019-2020

We hebben hierboven al de sponsor benoemd, maar opvallend is dat Energiedirect.nl, de sponsor van vorig seizoen, in 2019-2020 juist op de achterkant van het shirt staat vermeld. Op de linkermouw vinden we trouwens de legendarische Philips badge. Dat een hoofdsponsor legendarisch kan zijn heeft deze van oorsprong Eindhovense elektronicaconcern wel meer dan duidelijk gemaakt. Dan de rest van het tenue: het voetbalbroekje is zwart geworden en beschikt aan de zijkanten over een subtiele witte lijn. De sokken zijn weer rood en wit van kleur. Het driedelige tenue zal dus in elk geval worden gedragen door Bruma, maar ook door spelers als (zoals het er nu naar uitziet) Ibrahim Afellay, Denzel Dumfries, Donyell Malen, Gastón Pereiro, en Mohammed Ihattaren. 

PSV shirt 2019-2020

PSV voetbalshirt kopen?

Of deze spelers genoeg kwaliteit in huis hebben om het Ajax lastig te maken in de Eredivisie? Vooral dat zal de grote vraag zijn. En daarnaast moet er natuurlijk ook worden gepresteerd in de Europa League. Voor alle supporters van de club die er het volste vertrouwen in hebben, heeft Voetbalshirtskoning een speciale collectie van Eindhoven-shirts in huis. Dit zijn gave shirts die voor alles staan dat deze Brabantse stad zo groot maakt. Dat je deze shirts, die voor kids en volwassen beschikbaar zijn, kunt laten voorzien van shirtbedrukking maakt het af. Laat het voetbalshirt daarom bedrukken met de naam en het nummer van je favoriete PSV-speler of kies je eigen naam en nummer. Jij mag het zeggen. Op naar het eerste duel van het komende seizoen: de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax. Dat zal de eerste keer dat het PSV thuisshirt 2019-2020 in een officiële wedstrijd te zien zal zijn.

Klantbeoordeling 8.6

13247 beoordelingen