Paris Saint-Germain Thuisshirt 2021-2022

Paris Saint-Germain Thuisshirt 2021-2022

De gemiddelde PSG fan zal hopen dat het Paris Saint-Germain thuisshirt 2021-2022 meer reden tot lachen geven dan het shirt van afgelopen seizoen, want het was toch wat teleurstellend voor de Parijzenaren. De Champions League bracht ze niet waar ze op hadden gehoopt en in de Franse Ligue 1 zouden ze Lille voor zich moeten dulden: PSG zou als tweede eindigen. Met frisse hoop wordt daarom uitgekeken naar het nieuwe seizoen en dus het nieuwe voetbalshirt. Want zowel we van de Franse club gewend zijn, blinken ze wel weer uit met een geweldig shirt van in dit geval Jordan.

Paris Saint-Germain thuisshirt 2021-2022

Het nieuwe Paris Saint-Germain thuisshirt 2021-2022 komt uit de fabriek van Jordan en dat betekent dat er weer een klein uitstapje wordt gemaakt naar de basketbalwereld. Zo haalt het voetbaltenue de inspiratie uit de outfits van de Chicago Red Bulls. Dat klinkt op zich als een slap verhaal en een even slechte inspiratiebron, want als voetbalclub moet je het gewoon bij voetballen houden. Toch heeft het een fraai shirt opgeleverd die voor het eerst sinds lange tijd niet over de driebaan beschikt. Wie de inspiratiebron was voor de kenmerkende driebaan? Ajax. Dat zullen veel voetbalfans een iets betere inspiratiebron vinden, lijkt ons zo. 

 Paris Saint-Germain thuisshirt 2021-2022

Paris Saint-Germain thuistenue 2021-2022

Ook de voetbalbroekjes van Paris Saint-Germain hebben die basketbal look gekregen. De shorts zijn donkerblauw van kleur en beschikken aan de onderkant over een brede rood/witte band die via een zigzag streep naar de zijkanten en achterkant van het broekje overloopt. Zowel het clublogo als het Jordan-logo vinden we op het broekje. De kousen zijn donkerblauw van kleur en hebben aan de bovenkant een rood/witte band. Hieronder vinden we weer de Jordan jumpman en de initialen van de club. De nieuwe Paris Saint-Germain tenues zijn, net als de Nike voetbalshirts (Jordan valt onder Nike) voorzien van de Nike Dri Fit en Dri-FIT ADV technologie. Dit is de opvolger van de Vapor Match technologie, maar heeft hetzelfde doel als de vorige technologie: om de drager zoveel mogelijk te ontzorgen.

Paris Saint-Germain voetbalshirt kopen?

Bij Paris Saint-Germain smachten ze naar een Europese prijs en heeft Neymar naar verluidt bijgetekend om dat te bewerkstelligen. Of het ze lukt om een Europese prijs binnen te slepen? Dat weten we pas in het voorjaar van 2022. Wat we nu al wel weten is dat het shirt geweldig is geworden. Omdat de prijzen van originele voetbalshirts wel wat aan de hoge kant zijn, hebben we bij Voetbalshirtskoning gezorgd voor betaalbare fanitems. Daarmee heb je een fraai voetbaltenue tegen een schappelijke prijs dat beschikbaar is voor zowel kids als volwassenen. Een Europese prijs pakken ligt nog niet helemaal voor de hand, maar met het Paris Saint-Germain thuisshirt 2021-2022 hebben ze in ieder geval al wel gewonnen. 

Klantbeoordeling 8.5

15621 beoordelingen