Paris Saint-Germain Thuisshirt 2020-2021

Paris Saint-Germain Thuisshirt 2020-2021

Ze gingen jammerlijk af tegen het ijzersterke collectief van Bayern München, maar met het nieuwe Paris Saint-Germain thuisshirt 2020-2021 moet een nieuw begin worden gemaakt. Dat nieuwe begin komt amper een paar weken na de verloren Champions League-finale tegen de Duitsers, maar dat neemt niet weg dat het om een wel heel erg fraai design gaat. En dat design, daar zit het ‘m juist in. Er is namelijk een leuk feitje over dit nieuwe voetbalshirt van PSG die vooral de Ajacieden onder ons deugd zal doen. Benieuwd hoe dat zit? Lees dan onze complete review van het PSG shirt.

Paris Saint-Germain thuisshirt 2020-2021

Want tijdens dit 2020-2021 seizoen viert de club uit Parijs namelijk z’n 50 jarige bestaan. Zeiden we 50 jaar? Dat zeiden (of schreven) we inderdaad: PSG is pas in 1970 opgericht. Op 26 juni 1970 fuseerden de twee clubs Paris FC en Stade Saint Germain en was Paris Saint-Germain een feit. In 1973 zou het kiezen voor een middelste rode balk en aan weerszijden een blauwe balk. Die opzet had designer Daniel Hechter afgekeken bij Ajax (die uiteraard met wit-rood-wit werkt. In de jaren ‘70 was Ajax namelijk de meest toonaangevende club van Europa en dus werd overgestapt op dit design. Regelmatig kiest de club ervoor om terug te vallen op dit ontwerp en dat geldt dus ook voor het nieuwe seizoen. De kleuren zelf zullen je niet helemaal verbazen lijkt ons, maar wat wel de aandacht trekt is de kraag. Het is namelijk een v-hals geworden. 

 PSG thuisshirt 2020-2021

Paris Saint-Germain thuistenue 2020-2021

Het PSG tenue 2020-2021 wordt afgemaakt met een blauwe voetbalbroekje waar het clublogo en het Nike-logo nadrukkelijk naar voren komen. De voetbalkousen zijn eveneens blauw van kleur geworden en hebben over het midden een brede baan lopen in de kleuren rood en wit. Deze baan wordt geflankeerd door een tweetal banen in de kleur wit. Uiteraard mogen de logo’s van Nike en de club zelf niet ontbreken op de sokken. De sterspelers van de Parijse voetbalclub dragen het zogeheten Authentic-tenue dat weer is voorzien van de Vaporknit-technologie. Dit tenue valt weer een stuk strakker en lichter dan het goedkopere replica tenue. Overigens zijn de replica-varianten wel weer voorzien van de Nike Dri Fit-technologie. Dit zorgt al met al weer voor een goede afstoot van transpiratie en vocht.

Paris Saint-Germain thuisshirt 2020-2021

Paris Saint-Germain voetbalshirt kopen?

Bij Paris Saint-Germain smachten ze naar een Europese prijs, maar iets zegt ons dat dit iets moeilijker wordt dan domweg een stel sterspelers bij elkaar te zetten. Toch zullen veel fans van de Franse voetbalclub er wel alle hoop in hebben dat ze de komende jaren een mooie prijs zullen binnenslepen. Omdat de prijzen van de originele voetbalshirts wel wat aan de hoge kant zijn, hebben we bij Voetbalshirtskoning gezorgd voor fanitems. Daarmee heb je een betaalbare oplossing tot je beschikking om het nieuwe seizoen met vertrouwen tegemoet te gaan. Een Europese prijs pakken is zo makkelijk nog niet, maar aan het stijlvolle Paris Saint-Germain thuisshirt 2020-2021 kan het niet liggen.

Klantbeoordeling 8.6

13479 beoordelingen