Paris Saint-Germain Thuisshirt 2019-2020

Paris Saint-Germain Thuisshirt 2019-2020

Het Paris Saint-Germain thuisshirt 2019-2020 is daar en daarbij zullen een aantal dingen meteen opvallen: de andere banen én een andere sponsornaam. En dat is toch best een wat gek gezicht. Of dat betekent dat het voetbalshirt niet mooi is? Alles behalve. Maar de meeste fans van PSG zullen er waarschijnlijk wel even aan moeten wennen. Dat het thuisshirt van de Parijzenaren veel later is gepresenteerd dan van andere Europese clubs heeft alles te maken met die nieuwe sponsor. Het contract met  hoofdsponsor ALL (Accour Live Limitless) is namelijk pas per 1 juli ingegaan. Benieuwd naar alles omtrent dit shirt? We nemen het met je door: van top tot teen. 

Paris Saint-Germain Thuisshirt 

Enig idee hoe lang PSG en Nike al aan elkaar verbonden zijn? 30 jaar! Da’s volop reden voor een feestje en daarom komen beide partijen dit seizoen met een bijzondere editie van het thuisshirt. Het nieuwe tenue van de Franse club is namelijk een ode aan de langdurige samenwerking tussen beide partijen. Concreet gezien betekent dat het zogeheten Hechter design terugkeert wat weer inhoudt dat het shirt overwegend navy blauw is van kleur, maar ook wordt gekenmerkt door de twee verticale witte banen met daartussen een rode baan. Ook is dit de plek op het shirt waar het logo van de nieuwe sponsor All zit verwerkt. Het nieuwste voetbalshirt van de Franse miljoenenclub kent verschillende kenmerken van het nieuwe Vapor template. Dat betekent dat het shirt een V-hals heeft en de mouwen zijn voorzien van snel ogende zigzagstrepen. Aan de binnenkant van de hals vind je weer een rode taping. Andere details? De Franse vlag op de mouw en de naam van de stad: Paris.  

Paris Saint-Germain thuisshirt 2019-2020

Paris Saint-Germain Thuistenue

Het Paris Saint-Germain tenue van 2019-2020 wordt gecompleteerd door een voetbalbroek in dezelfde donkerblauwe kleur. Hierop staan ook de logo’s van zowel de club zelf als van Nike. De voetbalsokken zijn navy blauw van kleur en zijn voorzien van het Nike-logo en de naam van de stad: Paris. In dit voetbaltenue speelt Paris Saint-Germain de wedstrijden in de Franse Ligue 1, Coupe de Ligue, net als de altijd pikante Champions League thuisduels. 

Paris Saint-Germain thuisshirt 2019-2020 nieuw 

Paris Saint-Germain voetbalshirt kopen?

De gezichten voor de marketingcampagne zijn niet de minsten. Wat dacht je van namelijk van Neymar, Marquinhos en Mbappé? Of ze er alledrie bij aanvang van het seizoen nog spelen is maar de vraag, maar het is al een luxe op zich om dit trio samen op de foto te zetten in het nieuwe shirt. Thiago Silva, Marco Verratti, Ángel Di María, Ander Herrera: zij zullen elk geval (zoals het er nu naar uitziet althans) wel gewoon in het shirt te bewonderen zijn van de Parijzenaren. Voor alle fans van de club zijn hebben we daarom verschillende PSG shirts in onze collectie opgenomen. Daarbij kan worden gekozen uit verschillende maten en zelfs shirtbedrukking. Kun jij kiezen uit die waslijst met supersterren? Of wil je jouw eigen naam en favoriete rugnummer laten bedrukken op je shirt? Kan gewoon. Zorg dat je klaar bent voor het nieuwe seizoen door het Paris Saint-Germain thuisshirt 2019-2020 te kopen.

Klantbeoordeling 8.6

13230 beoordelingen